Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO HITOVI

Četiri dana filmskih poslastica: Ispraćaj 2020. na Klasik TV-u

Foto: PR
1/5
31.12.2020.
u 09:51

Kompletan raspored programa dostupan je na web stranici www.klasiktv.com

Klasik TV, kanal na kojem možemo pronaći uvijek omiljene filmske sadržaje, uvodi nas u novu godinu legendarnim, dobro poznatim naslovima. Bolji život, Žikina dinastija, Maratonci i Osmi povjerenik samo su neki od filmova i serija iz Klasikovog novogodišnjeg maratona koji će nas prikovati za TV ekrane od Stare godine pa sve do 3. siječnja.

Maraton počinje 31. 12. u 20.00 kultnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, zatim slijede novogodišnji specijal Večernje škole te filmovi Žikina dinastija i Lude godine, uz koji ćemo dočekati ponoć.

Prvog dana 2020., na programu su Bolji život, novogodišnja epizoda Pozorišta u kući, bezvremenski Maratonci i komedija iz 2015. Život je truba, koja će u petak, 1. siječnja na Klasik TV-u biti prikazana premijerno.

Vikend uz Bolji život i Večernju školu donosi i premijeru novije hrvatske uspješnice Osmi povjerenik 2. siječnja, dok je nedjelja rezervirana za dobro poznate naslove Sjećaš li se Dolly Bell i Oficir s ružom.

Kako nam je dobar novogodišnji TV program ove godine, izgleda, važniji nego ikad prije, ljubitelji domaćih filmova uz Klasik TV doći će na svoje. Kompletan raspored programa dostupan je na web stranici www.klasiktv.com, a već od 4. siječnja stižu i novi dragulji iz riznice Klasik TV-a poput ciklusa filmova Bore Todorovića.

 

Ključne riječi

Komentara 3

RI
rimac444
11:06 31.12.2020.

Ako su to slastice, onda se nekome pomutilo u mozgu i probavi

Avatar rubinet
rubinet
12:00 31.12.2020.

Ovo je za svaku pohvalu ,a još će krasnije da bude 14.januara 2020. na dočeku Nove .

DU
Deleted user
11:05 31.12.2020.

Čiji je to kanal? Da li je ovo reklama ili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije