Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU OČEKIVALI

Brüno protiv pokojnog Michaela Jacksona

26.06.2009.
u 16:08

Ako ste se zapitali zašto među brojnim fotografijama u vijestima nakon prerane smrti kralja popa nije bio i onaj uobičajeni prizor cvijeća ostavljenog na njegovoj zvijezdi na Stazi slavnih na Hollywood Boulevardu, odgovor je jednostavan: kriv je Sacha Baron Cohen.

Naime, u Graumann's Chinese Theatre bila je održavana svečana losangeleska premijera "Brüna", te je crveni tepih za taj događaj prekrio baš i Jacksonovu zvijezdu.

Međutim, ekipa "Brüna" ipak je na svoj način iskazala pijetet prema Jacksonu: prije premijere su na brzinu iz filma izrezane scene sa vrlo zbunjenom LaToyom Jackson koju "austrijski modni reporter" zafrkava, jer se nisu htjeli rugati s njom u trenutku kad je izgubila brata. U inkriminiranoj sceni naveli su LaToyu da jede sushi s tijela golog meksičkog gastarbajtera koji služi kao stol.

Ne znamo hoće li te scene kasnije biti vraćene u film, ali ono što znamo jest da Brüno sutra stiže u Zagreb. Iz hrvatskog distributera Blitza stigla je najava da će Brüno sutra (u subotu, 27. lipnja) između 11 i 15 sati prošetati zagrebačkom špicom, Bogovićevom i okolicom "u društvu svog dečka Diesela".

Hoće li to biti pravi Sacha Baron Cohen ili neki falš-Brüno, jeftini nadomjestak za balkanske uvjete, ne znamo; ako vas zanima, otiđite i osobno se uvjerite.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije