Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera u ožujku

Božidar Violić u ZKM-u priprema "Fedrinu ljubav" Sarah Kane

'violic_nnn_kul_061210'
''
06.01.2011.
u 13:30

Premijera je zakazana za 15. ožujka, a u glavnim su ulogama Nina Violić i Vedran Živolić

Redatelj Božidar Violić ovih je dana u Zagrebačkom kazalištu mladih počeo pripremati predstavu "Fedrina ljubav" po tekstu britanske dramatičarke Sarah Kane, koja je počinila samoubojstvo u 28. godini, ostavivši za sobom pet drama i jedan kratki film.

"Fedrina ljubav" do sada nije izvođena u Hrvatskoj, a u Violićevu uprizorenju glumit će Nina Violić i Vedran Živolić u glavnim ulogama, te Pjer Meničanin, Sreten Mokrović, Damir Šaban, Doris Šarić Kukuljica, Barbara Prpić Biffel i Zoran Čubrilo.

Premijera je najavljena za 15. ožujka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije