Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada Mate Raos

Božici Brkan nagrada "Mate Raos" za kratku priču "Umreženi"

božica brkan
arhiv vl
20.09.2011.
u 13:42

Zagrebačka književnica i novinarka Božica Brkan dobila je prvu nagradu koja nosi ime poznatog književnika Mate Raosa za kratku priču. Nagradu dodjeljuje ogranak Matice hrvatske iz Vrgorca.

Književnica Božica Brkan dobila je nagradu “Mate Raos” za najbolju kratku priču u ovoj godini. Nagradu dodjeljuje ogranak Matice hrvatske Vrgorac. Na natječaj je pristiglo 49 priča. Božica Brkan je nagrađena za priču “Umrežena”. Drugu nagradu za “Tempus fugit” osvojila je Biserka Goleš Glasnović, a treću Krunoslav Šetka za “Sarajevski nokturno”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije