Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOPLESS NA KIŠI

Borba za rejting 'Terminatora 4'?

02.03.2009.
u 17:30

Hoće li "Terminator: Salvation – the Future Begins" imati onaj cenzorski predikat s kojim ga je redatelj McG smišljao – R ili "restricted", što znači da ga osobe mlađe od 17 godina mogu vidjeti samo u pratnji starijih, ili PG-13, samo blago upozorenje roditeljima da neki sadržaji (nasilje, seks, drogiranje) nisu baš pogodni za djecu? PG-13 mnogo je lakše marketinški rastrubiti, pa se govorkalo da će Warner Bros. vršiti pritisak na redatelja da izbaci neke scene poput one koju je on nedavno predpremijerno prikazao fanovima na WonderConu u San Franciscu.

U toj sceni pilotkinja Blair Williams (koju glumi Moon Bloodgood) je na kiši gola do pasa, a McG obećava da izbacivanja zbog golotinje neće biti; kaže, iz Warnera su mu anručili "R" film, i on će im to i isporučiti. A oko dotične scene, tako istrgnute iz konteksta, počelo se dosta kopalja lomiti među fanovima i dušebrižnicima.

Na kraju se oglasila i sama protagonistica dotične scene, prelijepa glumica polukorejskog porijekla koja je istakla da nije u pitanju bilo kakva golotinja radi zadovoljavanja niskih strasti:

- To je zbilja lijep kadar... Ozbiljno to tvrdim. Kao prvo, ne bih ga ni snimala da mi je bilo neugodno. Kao drugo, niej to baš toliko seksualna stvar. Mislim, očito jest seksualno. Ali vidim se u silueti, i pada kiša, i to je trenutak kad mene privuče taj muškarac i kad me više nije briga.

Kasnije je Bloodgood bila još određenija, i na svojem blogu istaknula da je ne jednu scenu golotinje odbila u svojoj karijeri, a ovu je snimila:

- Nije baš da mi tu pokušavamo biti plitki, više je ono, ma koga uopće briga? Ja sam se dosta borila protiv golotinje, ali žena sam, imam cice, to je predivan kadar. Uopće nije nakalemljen. Ja se ne bojim reći "ne". Rekla bih: "Ne, ja to neću napraviti," i to sam i prije govorila, ali ovo je bilo krasno. Jeste li ikad poželjeli biti goli i samo se povezati s nekim? Zamislite da dolazi kraj svijeta i samo se želite povezati s nekim, i mislite; "Baš me briga."

Hoće li tu scenu vidjet Amerikanci, a i naša publika, u filmu ili će se ona onako gerilski vrtjeti tek an YouTubeu ili u DVD dodacima neke "unrated" verzije, vidjet ćemo u svibnju; zasad je McG u položaju da izgura svoje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije