Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Avi Mograbi: Masterclass i projekcije filmova u Dokukinu KIC

Eyes
19.02.2013.
u 10:50

Mograbi je jedan od najzanimljivijih izraelskih angažiranih dokumentarista i umjetnika

Kustoski kolektiv Što, kako i za koga? / WHW, Restart i Dokukino krajem veljače u Zagreb dovode jednog od najzanimljivijih izraelskih angažiranih dokumentarista i umjetnika Avija Mograbija, poznatog po bespoštednoj kritici izraelske politike na Bliskom istoku, ali i specifičnom redateljskom radu. Mograbi će na svom specijalnom predavanju u Dokukinu KIC, u subotu 23. veljače u 16 sati, govoriti o svom dokumentarističkom radu u Izraelu i okolnim zemljama te kako izgleda život kritičara režima u toj zemlji.

U 19 i 21 sat Dokukino će prikazati dva njegova međunarodno uspješna dokumentarca, Z32 i Avenge But One of My Two Eyes, a nakon svake projekcije održat će se razgovor s redateljem. Oba filma biti će prikazana s titlovima na engleskom jeziku. Ulaz na predavanje je besplatan, a cijena pojedinačne ulaznice za projekcije je 20 kn. Ulaznica za obje projekcije je 30 kuna.

Također, radovi Avija Mograbija ‘Detalji’ prikazaju se u Galeriji Nova u sklopu izložbe ‘Koliko fašizma?’ od 22. veljače. do 30. ožujka 2013.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije