Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROWDFUNDING

Azil Stari maček traži 9500 dolara putem Indiegogoa

Stari maček
Foto: Stari maček
1/2
29.01.2015.
u 23:31

Dosad su od ciljanog iznosa prikupili 396 dolara, ili 4 posto

Azil za napuštene mačke Stari maček, koji se nalazi u Voloderu blizu Kutine, prikuplja sredstva putem popularne platforme Indiegogo.

Ovaj azil za mačke, u kojemu tvrde da je jedini u Hrvatskoj koje pruža utočište samo za te životinje, danas je dom za 152 mačaka. Većina ih je pronađena na ulicama, bolesna i ozlijeđena. Azil sada zbog visokih troškova održavanja traži sredstva putem crowdfundinga.

- Troškovi hrane, vode, grijanja, medicinskih usluga i zaposlenika premašuju 2500 dolara na mjesec. Azil ne prima nikakvu pomoć od Vlade ili lokalnih vlasti. Gotovo je u potpunosti financiran od strane Josipa i Ljiljane Komerički - ističe se na Indiegogou. Ljiljana Komerički vodi azil, a pomaže joj njezin umirovljeni suprug Josip.

U azilu kažu da im za hranu, struju i vodu za tri mjeseca nakon kraja kampanje treba 6000 dolara, još 2000 dolara potrebno im je za veterinare, a za krovne cerade treba im 1500 dolara. Dosad su od tih ukupno 9500 dolara prikupili 396 dolara, ili 4 posto, a do kraja kampanje na Indiegogou ostalo im je još 20 dana.

- Molimo pomoć od milosrdnih ljudi i tvrtki da nam pomognu u ostvarivanju ovih ciljeva - poručuju iz azila.

https://www.indiegogo.com/projects/the-only-croatian-shelter-for-cats-needs-help

>> Istražuje se i je li azil nezakonito prodavao pse

>> Koprivnički psi ‘pronašli’ put do njemačkih domova

Komentara 1

LA
lula.adriatisima.sue
15:38 08.02.2015.

Gospodine Arežina, ako već pišete članak sa ciljem da se azilu pomogne, onda ne bi bilo loše da ste stavili i link od Indiegogo!!! Evo da vam pomognem pri novinarstvu: https://www.indiegogo.com/projects/the-only-croatian-shelter-for-cats-needs-help#home

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije