Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARINKO KOSOR:

Zadovoljan sam, politika je napokon otišla iz Cibone!

aleksandar petrović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
01.10.2014.
u 20:01

– Velikim naporima koji su učinjeni, dobrim dijelom i od Gradske skupštine Grada Zagreba, te angažmanom Ace Petrovića, brend Cibone je preživio – rekao je Kosor

Cibona je dobila novog predsjednika, Aleksandra Petrovića, što je pozdravio i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor. Drago mu je što politika više nije pod Tornjem.

Prenosimo njegovo priopćenje u cijelosti:

Kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, izražavam zadovoljstvo što je novi saziv Skupštine Košarkaškog kluba Cibona, izabrao Aleksandra Petrovića za predsjednika Kluba i što će se u sljedeća dva mjeseca formirati Upravni odbor sastavljen od predstavnika privatnih tvrtki koje će biti financijska potpora budućem neovisnom radu Udruge građana Cibona.

KK Cibona uništile su tri generacije političkih uprava, zadužile je štetnim ugovorima za cca 100 milijuna kuna te ovaj najtrofejniji košarkaški klub dovele pred gašenje. Stoga očekujem da će i nadležna državna tijela obaviti svoj posao.

Velikim naporima koji su učinjeni, dobrim dijelom i od Gradske skupštine Grada Zagreba te angažmanom Ace Petrovića, brend Cibone je preživio.

Dio financijskih dubioza se sanira te klub nastavlja s radom.

Ovim putem se, kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, zahvaljujem svim građanima i navijačima na podršci.

>> Cibona potvrdila: Aco Petrović novi predsjednik kluba

>> Aco Petrović: Svaki od pet novih članova Upravnog odbora morat će donijeti milijun kuna bruto

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
08:06 02.10.2014.

Politika je otišla iz kluba, hahahahaha, ovaj se pogubio što se vidi iz koaliranja sa hdz-om, pa pogledajte ta imena , sve pošlusnici, činovnici bez prbijene kune u džepu....

KV
kvantos
20:45 01.10.2014.

ŽELITE ZARADITI NA KLADIONICI BEZ DOJAVA I LAŽNIH OBEĆANJA? NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno). NAJBOLJI LISTIĆI na internetu, kao što smo naveli - bez dojava i lažnih obećanja! Svaki mjesecesec ZARAĐUJEMO između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mi NE nudimo dojave ni sigurne listiće. Realni smo i pošteni te posjedujemo najuspješniju i najučinkovitiju metodu za klađenje. Saznajte kako možete zarađivati na kladionici uz tim stručnjaka koji svaki mjesec ostvaruju velik plus. Dugoročna isplativost je GARANTIRANA, a vaš zadatak je samo da pratite ono što igramo. Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) *-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije