Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI U FRANCUSKU

Perasović uoči Češke: Oporavili smo se od poraza, ne razmišljamo o onome što je bilo

Velimir Perasović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.09.2015.
u 15:47

– Igrači su se mentalno vratili, utakmica je pred nama i nemamo vremena razmišljati o onome što je bilo – rekao je Perasović

Hrvatski košarkaši stigli su sinoć u francuski Lille, a danas će odraditi trening uoči sutrašnje utakmice s Češkom u podne.

Hrvatska reprezentacija oporavila se od neočekivanog poraza od Gruzije i spremna je za osminu finala, tvrdi izbornik Velimir Perasović.

- Igrači su se mentalno vratili, utakmica je pred nama i nemamo vremena razmišljati o onome što je bilo – rekao je Perasović pa prokomentirao Čehe.

– Češka ima izvanredne atlete poput Veselog i Satoranskog, a još su dodali i Schilba – rekao je Perasović i dodao da njegovi igrači moraju biti sto posto spremni jer inače mogu izgubiti od bilo koga.

>> Hrvatska na oproštaju od Arene doživjela težak poraz protiv Gruzije!

>> Hrvatska protiv Češke točno u podne, prođemo li čeka nas Srbija

>> 'Duša me boli kad vidim toliko praznih mjesta u Areni!'

Komentara 21

NS
Nuclear_Strike
16:26 11.09.2015.

Ma dečki svaka čast vi ste se bar borili. Nego opet se ne može komentirati članak o nogometnom izborniku. Zašto?

DI
Diosiario
18:07 11.09.2015.

Pa ne igra se ta utakmica s Češkom sutra nego prekosutra. Danas je petak a utakmica se igra u nedjelju u podne. Zašto krivo i netočno informirate ljude? To je i onaj na televiziji napravio. Što je vama?

Avatar future Gohan
future Gohan
08:44 12.09.2015.

Nema straha, naciju ne zanimate, točnije u jako malom broju, a i sve će ubrzo završiti, još koji poraz pa doma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije