Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa Cibone

Šarić: Dokazali smo da na parketu ne igraju novci

Dario Šarić
Goran Stanzl/PIXSELL
27.04.2014.
u 22:22

- Napokon sam osvojio ovaj naslov, presretan sam. Bili smo bolji od Cedevite, nadigrali smo ih u svakom segmentu igre i zasluženo slavili

Dario Šarić proglašen je MVP-jem finala ABA lige, ponovno je odigrao sjajnu utakmicu i vodio Cibonu do prvog naslova u ABA ligi. 20-godišnji košarkaš postigao je 23 koša, imao sedam asistencija i 12 skokova.

- Ne bih sebe izdvajao, izdvojio bih cijelu momčad i trenera Rimca i pomoćnika Golemca. U teškim okolnostima smo radili, zahvalio bih i ovim navijačima koji su u teškim okolnostima bili s nama u dvorani, a mi smo cijelu tu strast prenijeli na parket, rekao je Šarić i dodao:

- Ne igraju novci na parketu i to smo dokazali. Mi smo igrali s vicom u igri i zasluženo slavili.

Marin Rozić danas je bio jedan od najboljih na terenu, kapetan je bio drugi najbolji strijelac.

- Napokon sam osvojio ovaj naslov, presretan sam. Bili smo bolji od Cedevite, nadigrali smo ih u svakom segmentu igre i zasluženo slavili, rekao je Rozić, a Planinić dodao:

- Sve nam se vratilo, jako puno smo radili za ovo, puno smo trenirali i evo nas na tronu.  Uz naše trenere svi smo vjerovali da možemo do naslova.

>>Cibona na krilima sjajnog Šarića pobijedila Cedevitu i osvojila ABA ligu!

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:54 28.04.2014.

Lijep hrvatski finale! Još da prorade Split, Šibenik i Zadar, jer imamo potencijala u našoj mladosti za pet velikih i jakih klubova.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:10 28.04.2014.

BRAVO, BRAVO, BRAVO !!!!!!

DM
dmt
08:25 28.04.2014.

Saricu i drugim Ciboninim igracima srpskog porijekla, balkanski domorodci Zagrebu, na tekmi Cibona Partizaan, urlali "Ubij Srbina". Dakle balkanci urlali za ubojstvo vlastitih igraca - koliki balkanski maloumnik moras biti da bi nesto tako urlao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije