Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica visokog rizika

Navijači C. zvezde vrijeđali Turke, a nećete vjerovati čime su ih gađali na parketu!

Crvena zvezda
Foto: Screenshot
16.01.2015.
u 22:45

Što se ostalih večerašnjih utakmica tiče, Olympiacos je u gostima pobijedio Fenerbahče 74:68, dok je Laboal Kutxa sa 81:74 bila bolja od Nižnjija. Panathinaikos je pobijedio Žalgiris 77:58.

U trećem kolu Eurolige Crvena zvezda ugostila je Galatasaray i izgubila 65:74. Bila je to utakmica visokog rizika koju je osiguravao veliki broj policajaca i specijalaca.

Naime, prilikom susreta spomenutih dviju momčadi u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković, zbog čega su tenzije uoči večerašnjeg susreta u Areni bile iznimno visoke. Iz oba kluba danima su apelirali na navijače da se suzdrže od incidenata, no susret nije prošao sasvim mirno. Doduše, nije bilo većih incidenata, ali turska momčad morala je trpjeti uvrede s tribina na nacionalnoj osnovi, a povremeno je na parket doletio i pokoji predmet.

A, kako javljaju srbijanski mediji, ubačene su i dvije svinjske potkoljenice, na čuđenje igrača. Ipak, susret je mirno priveden kraju.

Što se ostalih večerašnjih utakmica tiče, Olympiacos je u gostima pobijedio Fenerbahče 74:68, dok je Laboral Kutxa sa 81:74 bila bolja od Nižnjija. Panathinaikos je pobijedio Žalgiris 77:58, a Armani Milano u gostima je bio bolji od Unicaje sa 84:77.

Komentara 105

HU
husli
23:19 16.01.2015.

odkud tolika mržnja prema braći rodjenoj...?

UV
UvijekDesno
22:52 16.01.2015.

ja sam mislio da su oni kulturni,sudeci po nedavnim izjavama.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:15 16.01.2015.

A tko bu koga ak ne svoj svoga >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije