Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurobasket

Francuska uvjerljiva protiv Letonije, u polufinalu ide na Španjolce

Francuska - Latvija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.09.2015.
u 22:53

U polufinalu će igrati protiv Španjolske koja je nešto ranije nakon dramatične završnice pobijedila Grčku 73:71.

Košarkaši Francuske plasirali su se u polufinale Eurobasketa. Domaći igrači pred prepunim tribinama u Lilleu opravdali su ulogu favorita i pobijedili Letoniju sa 84:70

Nisu Francuzi od samog početka bili u vodstvu, mučili su se do poluvremena, često bili u ''minusu'', ali su sjajnom igrom u trećoj četvrtini (16:7), posebno u obrani, prelomili su utakmicu. 

Do kraja su rutinskom igrom povisili vodstvo i došli do zasluženog slavlja, a u polufinalu će igrati protiv Španjolske koja je nešto ranije nakon dramatične završnice pobijedila Grčku sa 73:71.

Do pobjede protiv Letonije predvodio ih je Tony Parker koji je postigao 18 koševa, a pridružio mu se Diaw sa 14. Kod Letonije je Janicenoks postigao 16 poena.

>>Španjolska u ludoj završnici svladala Grčku i prošla u polufinale

Komentara 9

JS
John_Smith
00:32 16.09.2015.

kakve letonije?!?!? LATVIJE, novinari, LATVIJEEE. Estonija, Latvija, Litva

SA
Sale7
02:34 16.09.2015.

Latvije!

CH
cliff.hanger
06:53 16.09.2015.

Zasto ste uporni? Na hrvatskom se ta zemlja ne zove Letonija? Postoje li urednici i lektori u online Vecernjaku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije