Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Cedevita ponovno pala u završnici, Efes slavio 80:76

Cedevita - Anadolu Efes
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.03.2016.
u 21:37

Pri vodstvu Efesa 78:76, Cedevita je imala i napad u kojem je mogla i do vodstva, ali je izgubila loptu, a onda je Osman s dva pogođena bacanja dvije sekunde prije kraja zapečatio sudbinu Cedevite

U 11. kolu Eurolige Anadolu Efes pobijedio je Cedevitu u Istanbulu 80:76 (20:28, 14:8, 19:18, 27:22) u iznimno napetoj utakmici. Cedevita je odigrala jako dobro, ali je izgubila u samoj završnici, baš kao i prije nekoliko dana u Beogradu protiv Crvene zvezde u ABA ligi.

Hrvatski prvak posebno je bio inspiriran na početku utakmice, a prvu dionicu dobio je s osam razlike. Domaćin je kasnije uspostavio ravnotežu i malo po malo stizao tu prednost, da bi na kraju došao do slavlja.

Pri vodstvu Efesa 76:75, Cedevita je 15 sekundi prije kraja imala napad u kojem je mogla i do vodstva, ali je izgubila loptu, a onda su Turci boljim izvođenjem slobodnih bacanja došli do pobjede.

Najbolji kod domaćina bio je Thomas Heurtel s 19 poena i osam dodavanja, a Dario Šarić ubacio je 12 poena, te upisao pet skokova i dvije asistencije. Kod Cedevite su Nemanja Gordić i Marko Arapović ubacili po 16, a Bilan je dodao 14 koševa.

Efes sad ima pet pobjeda i šest poraza, dok hrvatska momčad ima samo dvije pobjede i devet poraza.

>>Cedevita imala šut za pobjedu u Beogradu, ali Zvezda je slavila u produžetku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije