Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poteškoće

Zrakoplovna kompanija American Airlines proglasila stečaj

'zagreb, 28.10.2003. +++arhivska fotografija+++ pleso, aerodrom, avion ,zrakoplov, airbus, croatia airlines snimio patrik macek'
''
29.11.2011.
u 18:11

Stečaj ne bi trebao pogoditi putnike jer će se letovi odvijati regularno – kazao je novi izvršni direktor AMR korporacije Thomas Horton, koja posjeduje American Airlines

American Airlines, treća po veličini američka zrakoplovna kompanija, proglasila je stečaj zbog nemogućnosti ispunjavanja obveza u kolektivnom ugovoru, javlja AP.

Stečaj ne bi trebao pogoditi putnike jer će se letovi odvijati regularno – kazao je novi izvršni direktor AMR korporacije Thomas Horton, koja posjeduje American Airlines. Najavio je i da će tvrtka smanjiti broj zaposlenih te kako je stečaju doprinijela ekonomska kriza u svijetu kao i visoke cijene goriva.

Korporacija AMR obavijestila je sud u New Yorku da njezin dug iznosi gotovo 30 milijardi dolara i tražit će zaštitu suda kako bi podmirili potraživanja.

 

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:54 30.11.2011.

hrvotskoj se to nemre nigdor dogoditi, oni imaju svoje: kmetove, sluge i robove koji hrmbaju za njih-a oni strajkaju hihhihihihihihi

UK
Ugo Kajvez
21:11 30.11.2011.

Netko pustio tetec99 iz žute kuće ..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije