Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlični rezultati

Večernji list čitaniji od konkurencije

Večernji list
Foto: Večernji list
07.03.2014.
u 13:40

MEDIApuls - U kategoriji dnevnih novina od 7 kuna u Hrvatskoj je najčitaniji Večernji list.

Povjerenje koje smo među čitateljima stekli pišući objektivno, donoseći provjerene i relevantne informacije, može se iščitati i iz posljednjih podataka istraživanja čitanosti dnevnih novina i posjećenosti portala.

Nepristrano istraživačko novinarstvo iz pera najboljih i često nagrađivanih novinara, kao i osjetljivost u prepoznavanju potreba čitatelja postali su Večernjakov zaštitni znak. Naš ustrajni i predani rad te kvalitetan sadržaj koji nudimo čitateljima donose opipljive rezultate. Ovu smo godinu započeli sjajno, i to i u našem tiskanom i u našem internetskom izdanju.

Prema zadnjim službenim podacima MEDIApulsa, Večernji list su najčitanije dnevne novine u Hrvatskoj u svojoj kategoriji s čak 46.081 čitateljem više nego u istom razdoblju prošle godine. Već dugo je poznato da se Večernji list i Zagreb vole javno. To je sada i službeno potvrđeno. U Zagrebu smo, naime, u prednosti pred svim dnevnim novinama bez obzira na cjenovnu kategoriju.

Utjecaj neupitan

Večernji list osvojio je svoje čitatelje aktualnošću svojih tema i kvalitetom tekstova koje objavljuje iz dana u dan već 55 godina. Njegov je utjecaj i dalje neupitan, čak i u današnjim vremenima kada je sve relativizirano. “Ako piše u Večernjaku, znači da je tako”, smatra većina naših čitatelja. Uostalom, Večernji list nebrojeno se puta dokazao na djelu – nakon naših tekstova mnoge su nepravde ispravljene, brojni su čitatelji ostvarili svoja prava, a neodgovorni profesionalci morali su javno priznati svoje propuste.

Osim odlično prihvaćenih proizvoda Večernjeg lista, poput besplatnog tjednika CITY, magazina Moje zdravlje, Autostylea, Vojne povijesti i sportskog tjednika MAX!, portfelj izdanja u prošloj godini proširili smo i lifestyle magazinom DIVA, magazinom IQ te posebnim izdanjem za branitelje Oluja. Za najmlađe tu je dječji časopis RADOST te mjesečnik Strip revija za sve ljubitelje devete umjetnosti.
 Istodobno smo proširili i svoj utjecaj u digitalnom svijetu. Večernji list je prva novinska kuća u Hrvatskoj koja je pokrenula svoj web-portal davne 1999. godine, otpočetka njegujući kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. U studenome 2013. godine portal vecernji.hr dobiva novo lice. Osim novog izgleda i bolje preglednosti članaka, uvedene su i nove tehnološke mogućnosti.

Uspon web-portala

Kao rezultat redizajna, uvođenja responsive tehnologije i novog sadržaja, vecernji.hr je prema zadnjim podacima gemiusAudiencea, istraživanja koje prati posjećenost hrvatskih web-stranica, posjetio 862.791 jedinstveni posjetitelj. S tim odličnim rezultatima posjećenosti naš se portal popeo za jedno mjesto na ljestvici web-portala u Hrvatskoj i trenutačno se nalazi na izvanrednom 6. mjestu.

Uistinu imamo na što biti ponosni i tako, uzdignute glave, 1. srpnja zajedno sa svojim čitateljima i poslovnim partnerima proslavit ćemo 55. rođendan vašeg i našeg Večernjeg lista.

Komentara 1

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
14:06 07.03.2014.

Da jaka vam konkurencija. Jutarnji bilten vlade. Niste niti vi bolji. Da dodju prave neovisne novine koje ce istrazivati i pisati neovisno tko bio na vlasti pomele bi i vas i sve samo tako. Mada ce to tesko biti kad sama vlast takve odmah u korijenu satre. Sramota. Nego vec cijeli dan niste pisaly o Mirely i Orahu. Kaj se događa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije