Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijski savjetnik

Uz Lepezu Zagrebačke banke u inozemstvu dostupna medicinska 
i pravna pomoć

OSIJEK, 25. 02. 2014, ZAGREBAČKA BANKA. MARIJETA RAVLIĆ
Foto:
19.11.2015.
u 10:30

Savjetuje Marijeta Ravlić, direktorica Centra za individualne klijente u poslovnici Osijek-Strossmayerova

Planiram putovanje u inozemstvo te me zanima koje pogodnosti imam u sklopu Lepeze, za slučaj da na putovanju imam nekih poteškoća sa zdravljem ili vozilom?

Mirna (Osijek)

Ako imate ugovorenu Lepezu mogućnosti, imate brojne pogodnosti koje vam mogu koristiti na putovanju u inozemstvu koja traju kraće od 60 dana. Na prvom mjestu tu je Servis centar, koji je dio svake Lepeze Zagrebačke banke, a ovisno o ugovorenom modelu pruža vam sigurnost na putovanjima u zemlji i inozemstvu, pomoć na cesti te pomoć u kući.

Na putovanjima koja traju kraće od 60 dana, u sklopu putnog osiguranja, dostupna je medicinska pomoć u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti, medicinski prijevoz u Hrvatsku u slučaju potrebe te dodatno pravna pomoć, pružanje potrebnih informacija u slučaju gubitka dokumenata ili, primjerice, osiguranje u slučaju kašnjenja prtljage.

Pozivom na broj Mondial Assistancea dobit ćete organizaciju potrebne medicinske pomoći uz pokriće ukupnih ili dijela troškova za usluge koje obuhvaća vaša Lepeza. Ako imate ugovorenu Lepezu s obiteljskim pristupom, tada je, osim vlasnika Lepeze, osiguran i bračni partner i do četvero malodobne djece.

Također, putujete li automobilom, usluga pomoći na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu može se iskoristiti prilikom iznenadnog prestanka rada vozila, primjerice, u slučaju prometne nezgode, odnosno kod mehaničkog, električnog, elektroničkog ili hidrauličnog kvara. Uslugu je moguće koristiti ako je registracijska oznaka vozila prijavljena u banci, stoga prije putovanja svakako kod svoga bankara provjerite jeste li prijavili registarsku oznaku vozila kojim krećete na put.

Pomoć na cesti osigurat će vam da u što kraćem roku, bez dodatnog troška do iznosa pokrića, osigurate popravak vozila na licu mjesta ili vuču do najbliže automehaničarske radionice.

U slučaju nezgode u inozemstvu dovoljno je nazvati broj Mondial Assistancea 00431 52503 6547, pružiti djelatniku informacije o broju tekućeg računa i vrsti Lepeze te kratko opisati nastali događaj.

Dodatno, putujete li u zemlje članice UniCredit grupe, u sklopu Lepeze imate pravo na besplatno podizanje gotovine Maestro i Visa Electron karticama kunskih računa na bankomatima grupe, što dodatno olakšava pristup gotovini u inozemstvu.

Ostale pogodnosti Lepeza, kao i popis zemalja u kojima posluje UniCredit grupa, možete pogledati na stranici www.zaba.hr, ali možete se i obratiti bankaru u najbližoj poslovnici ili putem e-poslovnice. 

>> Uz i-Račun uplatnice možete podmiriti bilo gdje, samo potvrdom plaćanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije