Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetnici

Todorić mirno čeka Mercator

Ivica Todorić
Robert Anic/PIXSELL
17.06.2014.
u 20:14

Među nekoliko gospodarstvenika koji su u HAZU nazočili proglašenju novih akademika bio je i čelnik Agrokora Ivica Todorić

Među nekoliko gospodarstvenika koji su u HAZU nazočili proglašenju novih akademika bio je i čelnik Agrokora Ivica Todorić, koji nam je kasnije rekao da redovno komunicira s članovima HAZU jer zajednički nastoje raditi na boljitku zemlje. Kada smo ga upitali jesu li točni najnoviji navodi nekih slovenskih medija da je Agrokor odustao od kupnje Mercatora, Todorić nam je kratko uzvratio:

– Ne, nismo odustali. Taj proces još traje. Aktivan je i ponovno smo pri kraju. No, dok je to još u tijeku, ne bih više govorio.

>> Mercator potpisao reprogramiranje kredita. Hoće li Agrokor ostati 'kratkih rukava'?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
08:39 18.06.2014.

@kozaribok, inženjer sa VSS ima plaću 5000 kn, netko veću netko manju, i to nije loša plaća- Za trgovnkinje je to dobra plaća.

KO
kozaribok1
07:27 18.06.2014.

Todorić zeli bolju Hrvatsku. On ne zaposljava 30 000 radnika več ih pretvara u roblje za 2500 kn

Avatar Korbar123
Korbar123
00:06 21.06.2014.

Monopol i monosom... Bog i batina Hrvatske... Nemam ništa protiv tajkuna, prehranjuju narod...samo, da ih je barem više pa da bude konkurencije, eh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije