Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upotreba dobiti

Siemens isplaćuje dividendu od 49,82 kune po dionici

siemens
nnn
12.03.2011.
u 12:20

Zagrebački Siemens je financijskoj u 2010. godini poslovao s neto dobiti od 46,294.639 kuna

Zagrebačka tvrtka Siemens isplatit će svojim dioničarima dividendu od 49,82 kune po dionici. Tako se kaže u prijedlogu Nadzornog odbora glavnoj skupštini te tvrtke, a dividenda će biti isplaćena iz sredstava dobiti ostvarene dobiti u financijskoj godini 2010. Siemens je u poslovnoj godini 2010. ostvario neto dobit 46,294.639 kuna.

Dividenda se isplaćuje dioničarima koji su u Središnjem depozitarnom klirinškom društvu upisani kao vlasnici dionica Siemens d.d. na dan kada dioničari stječu tražbinu za isplatu dividende. Dioničari stječu tražbinu za isplatu dividende 30. dana od dana donošenja odluke o upotrebi dobiti. Dividenda će se isplatiti najkasnije 30. dana od dana stjecanja tražbine za isplatu dividende, kaže se u priopćenju Siemensa na Zagrebačkoj burzi.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije