Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka vlade

Račanov ministar Crkvenac šef NO-a u Lutriji

Mato Crkvenac
Foto: Anto Magzan/Pixsell
24.12.2014.
u 06:30

NO-u je predloženo da se Mato Crkvenac izabere na dužnost predsjednika Odbora

Vlada je jučer Glavnoj skupštini Croatia banke predložila razrješenje Marije Hrebac, dosadašnje članice Nadzornog odbora, te imenovanje Maruške Vizek i Ratka Bajakića novim članovima Nadzornog odbora.

Isto tako, Skupštini Hrvatske lutrije Vlada je predložila opoziv dosadašnjeg člana NO- a Mrakovčića te izbor Mate Crkvenca za novog člana.

NO-u je predloženo da se Mato Crkvenac izabere na dužnost predsjednika Odbora.

>> Croatia banka isplaćuje depozitare Centar banke bez najave

Komentara 5

R0
R00kie
09:46 24.12.2014.

svi se dobro uhljebe

Avatar HOKAHEJ
HOKAHEJ
10:16 24.12.2014.

a pronašao je on sisu koju će sisati. kako to niko od njih ne završi na burzi ili je njima tamo zabranjen ulaz. ČISTI UHLJEB ništa drugo

Avatar maxist
maxist
12:15 25.12.2014.

niti nakon tri godine oni nisu sve rošade obavili ..čini se da zapravo svugdje imaju od podruma do tavana ,od portira do direktora svoje članstvo.....po cijenu bankrota traje zabava sa kadroviranjem.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije