Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emmenbrücke

Mlinar otvorio prodavaonicu u Švicarskoj

Mlinar
mlinar.hr
13.10.2016.
u 12:58

Pekarnica u Švicarskoj posluje pod brandom Mlinar caffe, u kojem je u ponudi široki asortiman pekarskih delicija koji je već uvriježen u Mlinarovim pekarnicama u Hrvatskoj.

Hrvatska pekarska industrija Mlinar otvorila je prodavaonicu u švicarskom gradu Emmenbrückeu u blizini Luzerna, kao prvu u lancu Mlinarovih franšiza koje će u Švicarskoj razvijati tvrtka Agram AG, priopćeno je u četvrtak iz Mlinara.

Pekarnica u Švicarskoj posluje pod brandom Mlinar caffe, u kojem je u ponudi široki asortiman pekarskih delicija koji je već uvriježen u Mlinarovim pekarnicama u Hrvatskoj.

"S Agramom Mlinar već uspješno posluje na švicarskom tržištu u segmentu distribucije retail proizvoda u mnogim trgovačkim centrima. Stoga je franšizni koncept Mlinar caffea bio sasvim logičan nastavak ove iznimno uspješne suradnje", kažu u Mlinaru.

Uz Hrvatsku i Švicarsku, Mlinar ima prodavaonice u Australiji, Njemačkoj, Sloveniji i Mađarskoj.

Komentara 2

HR
Hrabraja
13:35 13.10.2016.

Da Bosanci jedu burek

LI
Ličanin
20:44 13.10.2016.

Bravo👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije