Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNB POTVRDIO

Marko Jurjević novi član Uprave Raiffeisenbanka

Marko Jurjević
Foto: RBA
11.09.2014.
u 13:35

Jurjević će biti nadležan za područje financija što uključuje računovodstvo i porezno savjetovanje, financijsku kontrolu, te upravljanje aktivom i pasivom

Savjet Hrvatske narodne banke na jučerašnjoj je sjednici potvrdio Marka Jurjevića za novog člana Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA). Jurjević će biti nadležan za područje financija što uključuje računovodstvo i porezno savjetovanje, financijsku kontrolu, te upravljanje aktivom i pasivom, priopćili su iz RBA.

Prije dolaska u Raiffeisen grupaciju radio je u Bank Austria Creditanstalt u Beču te na različitim projektima te grupacije u Milanu, Sarajevu i Banja Luci. 2007. godine priključio se Raiffeisen banci u BiH gdje je obnašao razne funkcije. Do 2008. godine radio je kao izvršni pomoćnik predsjednika Uprave, nakon čega je postao direktor Odjela za kontroling. Godine 2010. imenovan je direktorom Sektora za financije. 2012. odlazi u Raiffeisen Bank International u Beču na dvogodišnji program obrazovanja za Risk management s naglaskom na korporativno upravljanje rizicima.

Ovim imenovanjem Upravu RBA sada čine Michael Georg Müller kao predsjednik Uprave, Mario Žižek kao zamjenik predsjednika Uprave te članovi Uprave Vesna Ciganek Vuković, Zoran Košćak, Jasna Širola i Marko Jurjević.

>> HNB dao suglasnost novoj upravi HPB-a

>> Banke zaradile 310 milijuna kuna više nego lani

Ključne riječi

Komentara 1

HL
hlibit
15:03 11.09.2014.

...cuj ti!..pazi mi na silne novce tam..ok?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije