Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna ponuda

Luka Ploče u dokapitalizaciji upisuje 200.353 nove dionice

Luka Ploče
Arhiva VL
20.06.2011.
u 14:47

Novim kapitalom Luka Ploče namjerava financirati širenje i modernizaciju prekrcajnih i skladišnih kapaciteta; kane graditi novi kontejnerski terminal i terminal za rasute terete

Luka Ploče objavila je na Zagrebačkoj burzi javni poziv za upis nove 200.353 dionice u prvom krugu; tvrtka poziva postojeće dioničare da do 4. srpnja upišu po 0,9 novih dionica na svaku postojeću koju imaju. Na toliko po ovoj ponudi polažu pravo. Dionice koje preostanu neupisane nakon prvog kruga ponudit će cjelokupnoj javnosti u drugom krugu od 6. do 11. srpnja. Raspon cijena dionica bit će u okviru od 800 do 1200 kuna, a konačnu će cijenu objaviti nakon završetka drugog kruga.

Novim kapitalom Luka Ploče namjerava financirati širenje i modernizaciju prekrcajnih i skladišnih kapaciteta; kane graditi novi kontejnerski terminal i terminal za rasute terete.

Savjetnik za provedbu javne ponude je Raiffeisenbank Austrija, u čijim će se poslovnicama obavljati upis dionica, a po završetku javne ponude dionice Luke Ploče bit će uvrštene na službeno tržište Zagrebačke burze s oznakom LKPC-R-A.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:16 24.06.2011.

HE HE HE I LUKA PLOCE PRED BANKROTOM ODNOSNO BEZ LOVE, NOVE DIONICE IZDAJE ISKLJUCIVO ONAJ STA JE OSTAO BEZ LOVE ILI ONAJ KOJI HOCE NESTA KUPIT PA NEMA DOSTA SVOJE LOVE, KOD LUKE PLOCE JE OVO PRVO HJE HE HE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije