Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra godina

Janaf u 2014. povećao zaradu 18,6%

Dragan Kovačević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.02.2015.
u 20:11

Tvrtka nastavlja projekte u vezi s gradnjom podmorskog naftovoda otok Krk – kopno i dogradnju terminala Omišalj

Jadranski naftovod Janaf lani je povećao neto dobit za 18,6 posto i tako zaradu povećao na 114,4 milijuna kuna. Bruto dobit tvrtke iznosila je 118,1 milijuna kuna. Ukupni prihodi tvrtke iznose 489,8 milijuna kuna i veći su za 2,9 posto u odnosu na poslovanje iz 2013., a za gotovo 10 posto premašili su poslovni plan. Na inozemnim tržištima ostvareno je više od 60 posto prihoda, komentiraju u upravi tvrtke koju vodi Dragan Kovačević (na slici).

Janaf je u 2014. godini završio velike investicijske projekte na Terminalima Omišalj i Žitnjak u ukupnom iznosu od 642 milijuna kuna, a u 2015. godini nastavlja s investicijskim projektima vezanim uz gradnju podmorskog naftovoda otok Krk – kopno i dogradnju terminala Omišalj.

>> Janaf zaradio 65,9 mil. kuna, bruto dobit 82,3 mil. kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije