Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja

Bruketa & Žinić među 17 vodećih svjetskih agencija

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
12.04.2014.
u 12:33

U britanskom Campaign magazinu i naša je reklamna agencija prepoznata kao autoritet u industriji tržišnih komunikacija

Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM uvrštena je u ovogodišnje specijalno izdanje o vodećim svjetskim neovisnim agencijama u britanskom magazinu Campaign.

Publikacija je uređena kao serija inspirativnih tekstova 17 agencija s raznih strana svijeta za koje je uredništvo ocijenilo da predstavljaju autoritet u industriji tržišnih komunikacija. Uz Bruketa&Žinić OM na listi su se našle, primjerice, i Atomic London, 180 China, Peralta Sao Paulo, japanska Mori Inc., švedska agencija Stendahls i druge.

– Sve agencije u publikaciji imaju za reći nešto izazovno, radikalno i inovativno, vođene su sa strašću, predanošću i spremnošću na promjene – komentirao je između ostalog predsjednik i osnivač magazina Julian Boulding .

>> Zajedničke radove prijavilo 40 marketinških agencija i 28 oglašivača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije