Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pančevo

Blitz Cinestar ušao na srpsko tržište

cinestar srbija
Foto: Promo foto
21.12.2015.
u 15:03

Otvoren je prvi multipleks CineStar Pančevo

Blitz-CineStar, kompanija koji stoji iza vodećeg, najposjećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regiji CineStar Cinemas, otvorila je svečano svoj prvi multipleks u Pančevu u sklopu retail parka Aviv.

Spektakularni 15-minutni vatromet, mnoštvo poznatih Pančevaca i uglednih djelatnika iz svijeta umjetnosti, filma, kulture i športa prisustvovali su otvorenju koje je proteklo kao gala dobrodošlica i party, uz govor gradonačelnika gosp. Saše Pavlova koji je istaknuo važnost otvaranja CineStara za Pančevo i građane.

Direktor Blitz CineStara za Srbiju, gosp. Zoran Savić istakao je da je nakon 14 najsuvremenijih multipleksa u regiji, CineStar Pančevo 15. multipleks ove kompanije, ali tek prvi u Srbiji te najavio odmah otvaranje drugog i to u Zrenjaninu u Aviv parku za dva mjeseca, kao i treći polovinom godine, CineStar Novi Sad, najveći u Vojvodini i kakav Srbija još nije vidjela. CineStar Pančevo moderan je i luksuzan objekt na 1500m2 sa četiri digitalne kino dvorane, od kojih je jedna eXtreme dvorana, top CineStarov standard sa platnom veličine 100m2 premazanim srebrom, te najmodernijim Barco projektorom koji je uvršten u Guinness-ovu knjigu rekorda kao najsvjetliji kino projektor na svijetu.

Poput svih CineStar kina u regiji, i CineStar kina u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svjetskim kino premijerama, posjetitelji će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”. Potpuno uživanje u gledanju filmova osigurati će digitalne, komforne i klimatizirane dvorane sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizualnom tehnologijom. Kina će biti opremljena najnovijom realD3D tehnologijom.

CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sjedišta, koja gledateljima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada u Srbiji ne postoje.
„Ono što CineStar izdvaja je jedinstveno iskustvo sa pet zvjezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći uživati i publika u Srbiji. CineStar nije samo kino – to je mjesto cjelodnevnog provoda za čitavu obitelj, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mjesto poslovnih skupova i susreta. Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i kino-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Zahvaljujući njemu milijuni posjetitelja koji godišnje prođu kroz naša kina dožive nezaboravno CineStar iskustvo, zaista se osjećaju kao zvijezde i uvijek nam se vraćaju“ – rekao je gospodin Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas za Srbiju.

Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vrijedna više milijuna eura donosi u Srbiju 18 dvorana sa ukupno 2800 sjedišta. CineStar kina time broje ukupno 17 multipleksa u regiji, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX® i 4DX, i blizu 19 000 sjedišta.

Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regiji i najveći kino prikazivač, koji u 2016. očekuje brojku od preko 4.000.000 kupljenih kino ulaznica.

>>Hrvatska premijera 'Ratova zvijezda' okupila brojne poznate

Komentara 1

AD
adrian1
16:33 21.12.2015.

sad pravi hrvati trebaju prestati ići u cinestar kina kao što su prestali jesti zvecevo čokoladu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije