Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvještaj o održivosti

Agrokor izrasta u najveću poslovnu zajednicu

agrokor
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.09.2016.
u 07:00

Predsjednik uprave koncerna Ivica Todorić izrazio je zadovoljstvo postignutim ciljevima u zemljama u kojima djeluje

Agrokor je objavio četvrto izvješće o održivosti, za 2014. i 2015. godinu, u kojem su dane i informacije o rezultatima svih kompanija koncerna. Osim ekonomskih pokazatelja i podataka o zaposlenima, ljudskim pravima, radnim odnosima..., objavljeni su okolišni podaci za svaku kompaniju unutar grupe srodnih kompanija radi međusobne usporedbe unutar sektora i praćenja njihova razvoja tijekom vremena.

Predsjednik Agrokora Ivica Todorić rekao je kako je zadovoljan postignutim strateškim ciljevima i činjenicom da Agrokorova obitelj izrasta u najveću poslovnu zajednicu u zemljama u kojima djeluje, utjecajnu i na širem regionalnom i europskom planu. Uz nagrade i certifikate za kvalitetu proizvoda, 21 Agrokorova kompanija u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Sloveniji ima najpoznatiji svjetski certifikat zaštite okoliša ISO 14001:2004, a Zvijezda, Jamnica i PIK Vrbovec certificirani su normom energetske učinkovitosti ISO 50001:2011.

> > Agrokor prepustio 16% dionica Tiska TDR-u

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije