Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje

Ackermann: Bankrot Grčke jako bi uzdrmao njemačke banke

ackermann
nnn
19.03.2010.
u 09:20

Direktor Deutsche Bank Josef Ackermann upozorava da bankrot Grčke može nanijeti goleme štete njemačkim bankama koje su sa 43 milijarde dolara treći grčki najveći vjerovnik.

Bankrot Grčke nanio bi milijarde eura štete njemačkim bankama, upozorio je direktor Deutsche Bank Josef Ackermann. Prema službenim podacima, njemačke banke su treći najveći grčki vjerovnik sa 43 milijarde dolara. Ackermann je upozorio da će njemačke banke imati velikih problema ako se ne pomogne toj zemlji.

Najviše bi bile pogođene banke koje posluju s grčkom državom: Commerzbank, Eurohypo i HypoRealEstate. Ackermann je naglasio da je Deutsche Bank, iako najveća u Njemačkoj i najveći trgovac devizama u svijetu, vrlo malo angažirana u Grčkoj.

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
17:37 19.03.2010.

Bilo bi dobro da i njemci osjete malo svojeg lijeka ..... inače u google-ajte ... Max Keiser takes offense to Goldman Sachs story (pt1 of 2)

OB
-obrisani-
18:35 20.03.2010.

Nije ni s Balkanom imati posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije