Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Muž moje žene"

Premijera Gavranove komedije u bugarskom teatru 'Suze i smijeh'

Miro Gavran
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.02.2014.
u 11:22

"Muž moje žene" dosad je imao 21 kazališnu premijeru diljem svijeta, od Moskve do Los Angelesa

Bugarski teatar "Suze i smijeh" iz Sofije idući će četvrtak izvesti premijeru popularne komedije hrvatskog književnika Mire Gavrana "Muž moje žene", koja je dosad imala 21 kazališnu premijeru diljem svijeta, od Moskve do Los Angelesa.

Radnja ove neobične komedije otpočinje u trenutku kada dva sredovječna muškarca otkrivaju da su već pet godina u braku s istom ženom.

Redatelj je Marius Kurkinski, dok u glavnim ulogama nastupaju Marija Sapundžijeva, Leonid Jovčev i Veselin Ančev. Tekst je na bugarski jezik prevela Aleksandra Liven.

Djela Mire Gavrana do sada su prevedena na 35 jezika, njegove drame i komedije imale su više od 250 premijera diljem svijeta, a njegove predstave vidjelo je više od tri milijuna gledatelja.

>> Sladoled - duhovita životna priča iz slastičarnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije