Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.07.2011. u 12:00

Predsjednica Vlade, postala je počasna građanka Knina “zbog doprinosa politici ravnomjernog razvoja svih dijelova Hrvatske”.

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, postala je počasna građanka Knina “zbog doprinosa politici ravnomjernog razvoja svih dijelova Hrvatske”. Kako se Knin nalazi na socijalnom dnu, očito su kninski vijećnici procijenili da je višegodišnje nazadovanje cijele zemlje smanjilo razlike unutar Hrvatske. Možda Kninjani i nisu najbolje procijenili, što ne bi bila njihova prva pogrešna procjena. Gradsko vijeće Knina, naime, već je za počasnog građanina proglasilo Dragu Krpinu, od kojeg sada svi redom okreću glavu.

Marasović može reći glupost, a može i šutjeti

Duje Marasović, ravnatelj splitske bolnice, izjavio je da predsjednik Sabora Luka Bebić “može umrijeti za 15 minuta, a može mu i biti bolje”. A dr. Marasoviću 
bi bilo bolje da je to prešutio.

Ženu opljačkali u tri
ujutro dok je rađala kćer

Pero Čenić, gradski vijećnik Kerumove Hrvatske građanske stranke, doživio je neugodno iznenađenje nakon što je odveo suprugu Olgu u splitsko rodilište. Dok je njegova supruga u tri sata ujutro rađala kćer, nepoznati lopov iz torbice joj je ukrao tri i pol tisuće kuna. Uprava bolnice priznaje da “lopovi švrljaju odjelima i kradu sve što stignu”, a Peru Čenića je posebno zbunilo pitanje “zašto je supruzi dao toliko novca“.

Nasipavanjem Sljemena do duže staze za slalom

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, iskoristio je prošlotjedni posjet Günthera Hujare, direktora FIS Svjetskog kupa, zagrebačkom Sljemenu da reaktivira ideju o gradnji umjetnog jezera na sjevernim obroncima Medvednice. Gradonačelnik Bandić sada na Facebooku građanima detaljno pojašnjava da je ljeti jezero nužno kao protupožarna zaštita, a zatim navodi da bi zbog sve toplijih zima jezero produžilo skijašku sezonu. Zašto stati samo na gradnji jezera? Moglo bi se istodobno pristupiti nasipavanju vrha Sljemena kako bi se dosegnulo višu nadmorsku visinu i produžilo stazu. A nikad nije kasno ni za gradnju skakaonice.

Komentara 14

VE
velikazmija
12:47 27.07.2011.

ne razumim što je novinar htio reći jezero pa povisiti sljeme pa kosor jednako -krpina -pa na kraju jeli on ličan --hm jurković --konjsko brdo -- aima ih i okolo --koliku ovaj ima plaću i zašto a u stršljene dirnuti est jeblo --

OB
-obrisani-
13:12 27.07.2011.

ZNAČI KRIV JE ONAJ KOJI IMA, daklem nije u puitanju lopovčina koja je okrala ženu dok rađa, nije kriv srbijaski agresor i ne traži se spisak srbijanke četničke kopiladi nego se traži spisak branitelja, OVDJE JE SVE BOLESNO OD OVAKVIH BOLESNIH PITANJA BOLESNIH TRAŽENJA SPISKOVA BRANITELJA, ovdje je samo pitanje dana kad če ove gluposti dovesti do novog rata,

PG
praseca gripa
12:36 27.07.2011.

Gospodine Jurkovicu, a sto to fali Dragi Krpini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?