Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Za premijera'

Bandić: Optužnice mi nisu teret, sve ispite u Zagrebu položio sam sa 5, sada je na redu Hrvatska

Milan Bandić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
15.08.2016.
u 20:20

'Ja sam dovoljno politički uspio, ja nemam političkih neuspjeha, imam samo političke uspjehe.'

Milan Bandić, predvodnik koalicije jednostavnog naziva 'Za premijera', okupio je niz stranaka i javnih osoba, i uvjeren je kako posjeduje sve kvalitete zbog kojih je idealan kandidat za hrvatskog premijera - rekao je u intervjuu za Dnevnik Nove TV.

"Imam najbolje reference, djela koja stoje već 16 i pol godina kroz europski Zagreb, napravili smo grad po mjeri čovjeka i imamo djela, a ne riječi" - rekao je.

"Ja sam za Zagreb odgovoran od 2000. godine, 16 i pol godina. 16 i pol godina gradim ovaj grad, napravio sam grad po mjeri čovjeka, zahvaljujući mojih 5 mandata. Ja sam se mandata nauživao i saborskih 5 i 5 gradskih. Položio sam sve ispite u gradu Zagrebu, ja ispit nemam više polagati. Sve sa čistom peticom, sada želim položiti ispit sa peticom za upravljanje Hrvatskom, za donošenje odgovornosti.'

Dodao je i kako mu optužnice istrage nisu teret, a više o tome reći će nakon izbora.

'Ukoliko građani grada Zagreba i šire budu željeli živjeti kao do sada imat će na čelu dokazano nesposobnog Milanovića ili nedokazano sposobnog Plenkovića. Ukoliko budu željeli živjeti kao u gradu Zagrebu, glasati će za premijera Milana Bandića.' - Zaključio je Bandić, a u to kako će 'kliker' hrvatskih građana proraditi, uopće ne sumnja.

'Ja sam dovoljno politički uspio, ja nemam političkih neuspjeha, imam samo političke uspjehe.'

>> Bandić u premijerskoj utrci: Znam i konje potkivati. Nisam to dugo radio, ali bit ću nježan

Komentara 77

WU
wuggibiba
20:44 15.08.2016.

Bandic, Cacic, Ciro Blazevic... itd. A joj.

GV
golub Vaso
21:00 15.08.2016.

trpaj ga u bajbuk

MI
MikiPrdekana
21:01 15.08.2016.

Nevjerovatno, 99% komentara negativno i istinito pisu o lopuzi, i onda par jadnika iz Holdinga misle da ce nesto promijeniti ako napisu pamflet i copy paste komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije