Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Panenić

Most će u pregovorima igrati ping-pong dok se sve ne posloži onako kako želimo

Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.01.2016.
u 08:23

"Ostajemo na stajalištu da ministarstva mogu mijenjati imena, što je samo šminka, ali u principu ostaju kao takva. Cilj su pregovora reforme i to u onom obliku kako je bilo ispregovarano u studenome, a to obvezuje obje strane, i Most i Domoljubnu koaliciju.

Mostov saborski zastupnik Tomislav Panenić gostovao je u Studiju 4 programa HTV-a i govorio o pregovorima o sastavljanju Vlade s HDZ-om koji su u tijeku. Most inzistira na šest ministarstava, a posebno na MUP-u zbog čega, čini se, pregovori neće biti lagani. Tomislav Karamarko i Božo Petrov jučer su izjavili kako će se Sabor održati već 18. siječnja, no pitanje je hoće li do tada postići dogovor o Vladi.

"Igrat ćemo ping-pong igru dok se stvari ne poslože", kazao je Panenić koji je ponovio kako Most inzistira na ministarstvu unutarnjih poslova i ministarstvu pravosuđa. Dodao je kako žele imati i resore ključne za reforme, a to su gospodarstvo, poljoprivreda i zaštita okoliša.

"Ostajemo na stajalištu da ministarstva mogu mijenjati imena, što je samo šminka, ali u principu ostaju kao takva. Cilj pregovora su reforme i to u onom obliku kako je bilo ispregovarano u studenome, a to obvezuje obje strane, i Most i Domoljubnu koaliciju

U Mostu nema nesuglasica, ima različitih mišljenja, ali se razgovara i dogovara", kazao je Panenić. On osobno nema indicija da je Božo Petrov bio praćen, što tvrdi Nikola Grmoja. Ima dobro mišljenje o policiji i "ne želi komentirati naklapanja". Smatra kako saborskom zastupniku nije mjesto samo u Saboru nego i u izbornoj jedinici.

>> Most želi borbu protiv korupcije, HDZ gašenje agencija

Komentara 36

MA
Marko1337
08:46 05.01.2016.

GOSPODO NEMA VIŠE VREMENA za ping pong. Previše vremena ste izgubili, nemojte da vas narod proklinje. JOŠ NISTE SNIMILI TRAGIČNU SITUACIJU koju je ostavila partijska horda, A KADA MISLITE POČETI SA SPAŠAVANJEM BRODA koji tone. Partija ga je potpuno izbušila . Sa duga 60 % BDP-a oni su dogurali do 90 %.

Avatar smile
smile
09:16 05.01.2016.

Most misli da je vodit državu zaje..., baš onako kako oni to shvaćaju. Uz najbolju volju ne razumijem što oni zapravo hoće. Oni hoće "reforme"! Ovo trahe već dva mjeseca, a niti jedna konkretna "reforma" nije izišla na vidjelo. Čudno. Podržavam reforme ali brate mili ajde više počnite raditi nešto.

DU
Deleted user
09:27 05.01.2016.

Tomislave igraj ti ping pong doma sa kokicama i telicima, a ovdje se primi posla i pokazi dal kaj znas raditi ili samo blebetati bezvezarije!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije