Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stranačke obveze'

Milanović otkazao posjet nosaču zrakoplova kako bi pridobio neodlučne zastupnike

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.12.2015.
u 11:47

S predstavnicima Mosta danas će u ime SDP-a razgovarati ministri Branko Grčić i Siniša Hajdaš Dončić, dok će Milanović – za pretpostaviti je – razgovarati s Dragom Prgometom, HDSSB-om, Milanom Bandićem i Ivanom Viliborom Sinčićem

Premijer Zoran Milanović trebao je danas u 13 sati s ministrom obrane Antom Kotromanovićem posjetiti američki nosač zrakoplova “Harry S. Truman“, no Milanović je put otkazao danas ujutro “zbog drugih obveza”. Kako doznajemo, ne radi se o državničkim, premijerskim obavezama, već o  stranačkim obavezama.

Šef SDP-a otkazao je put jer će danas, kako doznajemo, obaviti niz razgovora s izabranim zastupnicima iz raznih stranaka, a kako bi ih uspio pridobiti na svoju stranu i formirati parlamentarnu većinu. Milanović danas neće razgovarati samo s HDZ-om i onima koji su ga već podržali za mandatara.

S predstavnicima Mosta danas će u ime SDP-a razgovarati ministri Branko Grčić i Siniša Hajdaš Dončić, dok će Milanović – za pretpostaviti je – razgovarati s Dragom Prgometom, HDSSB-om, Milanom Bandićem i Ivanom Viliborom Sinčićem; dakle s onima koji se još nisu priklonili niti lijevoj niti desnoj koaliciji. 

Iako nam to nije potvrđeno čak niti neslužbeno, za vjerovati je da će šef SDP-a obaviti i nekoliko individualnih razgovora sa zastupnicima izabranim na listi Mosta i pritom ne mislimo samo na Stipu Petrinu koji je ionako na korak da podrži lijevu koaliciju, nego i s još nekima koji se nećkaju.

>> Karamarko: Ne odustajem od funkcije premijera

Komentara 91

IV
ivomarjanovic28
12:27 09.12.2015.

nek gleda u pravcu sibenika. da vidi oce li petrov i karamarko pustit bijeli dim

MA
mađar
12:07 09.12.2015.

panika

DU
Deleted user
12:12 09.12.2015.

žurimu se da prevari narod kao i u više navrata i kako predsjednica nebi sastavila tehničku vladu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije