Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U zadnji sedam dana nestala su četiri tinejdžera

Jasmina Horvat
Foto: NENO
1/3
01.04.2016.
u 10:35

Od 14 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samirom Amić, Pavlom Čačićem, Melisom Delić, Leonardom Grčevićem, Danijelom Jelić, Brunom Koprić i Ljiljanom Radelić.

Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO) danas je objavila popis osoba koje su nestale tijekom posljednjih sedam dana.

Od 14 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samirom Amić, Pavlom Čačićem, Melisom Delić, Leonardom Grčevićem, Danijelom Jelić, Brunom Koprić i Ljiljanom Radelić.

Ovo su osobe koje su nestale u zadnjih sedam dana:

Jasmina Horvat (14) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. U srijedu, 30. ožujka udaljila se s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu trenirku s rozom podstavom, svijetloplave traperice i tamnije tenisice

Hadi Khalji (15) visok je 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Hadi se u petak, 25. ožujka udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu trenirku, crnu jaknu i bijele tenisice.

Ante Marić (16) visok je 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu i oči te ovalno lice. Ante se u utorak, 29. ožujka udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Petra Mikuš (17) ima crnu kosu, a u srijedu, 30. ožujka udaljila se s adrese u Zagrebu u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ukoliko ste vidjeli ove osobe, posjetite njihove profile u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U zadnjih sedam dana nestalo je 14 osoba, među njima i 1- godišnja djevojčica

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
13:23 01.04.2016.

Vlaho, neki nesretniče, Orepiću, šta si do sada napravio da sačuvas našu djecu. To je organizirani kriminal i tvoja obaveza da ga iskorijeniš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije