Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon zabrane seksa

Svingerska plaža Punta Križa: 'Ovdje je kao u Iranu'

Djevojka na plaži
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
08.08.2013.
u 10:46

'Ovdje je kao u Iranu, kao da je došla Homeinijeva vjerska policija', rekao je vlasnik beach bara uz samu svingersku plažu

Ne smiruju se reakcije nakon što su sredinom prošlog mjeseca na svingerskoj plaži Punta Križa pokraj Rovinja zabranjene bludne radnje.

Grad Rovinj u međuvremenu je promijenio zaštitarsku službu koja revno motri sve posjetitelje plaže, piše Glas Istre. Osim turista koji su dolazili na tu plažu upravo zbog njezinog karaktera, nezadovoljni su i obližnji ugostitelji kojima se istodobno smanjio broj gostiju.

''Ovdje je kao u Iranu, kao da je došla Homeinijeva vjerska policija'', rekao je za Glas Istre vlasnik beach bara uz samu svingersku plažu Zoran Medak. Nizozemka Wendy Somer, koja godinama dolazi na Punta Križ, kaže da je sve isto samo što nema seksa.

''Ne vidim u čemu je problem ako dvoje ljudi želi voditi ljubav na plaži. Osim toga, ovdje nije bilo prostitucije, problem bi doista bio da su se pojavili oni koji traže novac za seks'', rekla je.

Na Punta Križu su, podsjetimo, postavljene ploče na četiri jezika s upozorenjem. "Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludne radnje..."Kazna za nepoštivanje zabrane su zatvor i novčana kazna od dvjestotinjak eura.

>> Zabranili seks na svingerskoj plaži Punta Križa, gosti ogorčeni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije