Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat za bogatstvo

Ostavio djeci 262 mil. kuna, ali oni sada ratuju za nasljedstvo

\'28.12.2009., Zagreb - Novcanica od 200 kuna, ilustracija.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
25.05.2013.
u 11:38

Zadranka Sandi Opačak sa stalnom adresom u Münchenu smatra da je oporuka njezina pokojnoga oca, poznatog poduzetnika Zvonka Ninčevića, krivotvorina.

Zadranka Sandi Opačak sa stalnom adresom u Münchenu, sudu je tužila majku, brata i sestru jer drži da je oporuka njezina pokojnoga oca, poznatog poduzetnika Zvonka Ninčevića, krivotvorina, pišu 24sata.

U optužnom prijedlogu Opačak tvrdi da je potpuno isključena iz nasljedstva koje se procjenjuje na 262 milijuna kuna (35 milijuna eura). Osim vlastite obitelji, u tužbi navodi da su krivotvorenju oporuke \"kumovali\" i jedan kardiolog iz zadarske Opće bolnice i medicinska sestra.

Oporuka, za koju Opačak tvrdi da je krivotvorina, navodno je sačinjena u pet primjeraka i potpisana u bolnici početkom lipnja 2008. godine, dok je pokojni Zvonko Ninčević ležao na Odjelu kardiologije. Svaki od pet primjeraka navodno je imao različite pokojnikove potpise. O tome tko je i kakvu ulogu imao u čitavom slučaju pokušat će se razriješiti na Općinskom sudu u Zadru, gdje je početkom tjedna počela sudska rasprava, na kojoj su saslušani optuženi. Svi su pred sudom rekli kako se ne osjećaju krivima za djela koja im se optužnim prijedlogom stavljaju na teret.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 1

LA
Lamilu
16:47 04.03.2015.

Ma tak je to,nikad dosta,pogotovo kad se radi o nasljedstvu.Onda se pokazuju prava lica,padaju sve barijere;nema ni strica ni vujca,ne pozna se bracu ni majku rodjenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije