Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na optužbe

Orešković će progovoriti o svemu s čime se susreće otkako je premijer

Tihomir Orešković rekao je da poštuje HDZ kao stranku
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
14.06.2016.
u 08:08

Premijer Orešković, šokiran količinom laži i spinova o njemu u medijima, upoznat će javnost s teškoćama koje su ga dočekale

Premijer Tihomir Orešković obratit će se zastupnicima u Saboru (najvjerojatnije u četvrtak) i odgovoriti na optužbe HDZ-a, stranke koja je u Saboru i inicirala izglasavanje nepovjerenja predsjedniku Vlade.

Osim što će Orešković odgovoriti na optužbe HDZ-a, naš izvor blizak premijeru kaže kako će Tihomir Orešković tom prilikom otvoreno progovoriti o svemu s čime se susretao otkako je potkraj siječnja u Saboru potvrđen za predsjednika Vlade.

Izvor blizak premijeru kaže da Orešković odgovorno i časno obnaša dužnost predsjednika Vlade, te da će u svom obraćanju u Saboru zastupnike, ali i hrvatsku javnost, upoznati sa svim teškoćama s kojima se susretao proteklih mjeseci.

– Premijer Orešković šokiran je količinom laži i spinova koji se protiv njega pojavljuju u medijima – kaže naš izvor. Na prijedlog saborskih zastupnika za pokretanje pitanja povjerenja premijeru Tihomiru Oreškoviću, Vlada se Saboru mora očitovati najkasnije do četvrtka. Međutim, kako je Vlada u rasulu, jučer nije bilo jasno hoće li se Vlada uopće očitovati prije dolaska premijera Tihomira Oreškovića u Sabor.

>> Pet razloga za najmanje loše političko rješenje koje bi Hrvatskoj dalo šansu

Komentara 129

Avatar cera
cera
08:20 14.06.2016.

Ništa novo!!!!! Hahahaha. Lažu pa mažu, pa nije džabe politika k urva

Avatar Vuglec
Vuglec
09:13 14.06.2016.

Nešto se šuška da će se Milinović u znak protesta vezati lancima, a Diplomac će lupati u bubanj dok Milinović izvodi performans.

ST
stefj
08:40 14.06.2016.

Ako je Orešković premijer, i to kako se voli hvaliti - samostalan, pa neka onda razriješi Karamarka i Petrova, a ne da se ovako upušta u političke igre. Pa nek onda traži povjerenje u saboru... Tražeći njihovu ostavku pokušao je sebi izgraditi političku poziciju u kojem bi HDZ birao između šefa i vlade. gdje je računao na želju HDZ-a za ostanak na vlasti. No, to je bio krivi potez, ako je radio tako, morao je ići do kraja i odmah razriješiti obojicu, gdje bi spriječio izglasavanje nepovjerenja i dao mogućnost HDZ-u i Mostu da se nešto dogovore... Mada, kada gledam ovu dvojicu glavonja, Karamarka i Petrova, sumnjam da se tu nešto može dogovoriti, naročito nakon što se pokazalo da opet vrijede dvostruka pravila. Slažem se da je Karamarko morao sam otići, ali u svakoj normalnoj zemlji i Orepić bi već 2 puta dao ostavku (barem formalno ponudio)... Tako da ništa novo na političkoj sceni u Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije