Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na optužbe
Povratak na članak

Orešković će progovoriti o svemu s čime se susreće otkako je premijer

Premijer Orešković, šokiran količinom laži i spinova o njemu u medijima, upoznat će javnost s teškoćama koje su ga dočekale

Komentari 129

Avatar cera
cera
08:20 14.06.2016.

Ništa novo!!!!! Hahahaha. Lažu pa mažu, pa nije džabe politika k urva

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
09:13 14.06.2016.

Nešto se šuška da će se Milinović u znak protesta vezati lancima, a Diplomac će lupati u bubanj dok Milinović izvodi performans.

VL
ST
stefj
08:40 14.06.2016.

Ako je Orešković premijer, i to kako se voli hvaliti - samostalan, pa neka onda razriješi Karamarka i Petrova, a ne da se ovako upušta u političke igre. Pa nek onda traži povjerenje u saboru... Tražeći njihovu ostavku pokušao je sebi izgraditi političku poziciju u kojem bi HDZ birao između šefa i vlade. gdje je računao na želju HDZ-a za ostanak na vlasti. No, to je bio krivi potez, ako je radio tako, morao je ići do kraja i odmah razriješiti obojicu, gdje bi spriječio izglasavanje nepovjerenja i dao mogućnost HDZ-u i Mostu da se nešto dogovore... Mada, kada gledam ovu dvojicu glavonja, Karamarka i Petrova, sumnjam da se tu nešto može dogovoriti, naročito nakon što se pokazalo da opet vrijede dvostruka pravila. Slažem se da je Karamarko morao sam otići, ali u svakoj normalnoj zemlji i Orepić bi već 2 puta dao ostavku (barem formalno ponudio)... Tako da ništa novo na političkoj sceni u Hrvatskoj...

VL
KA
kapunjohan
09:40 14.06.2016.

Kad bi se svi borili za interese Hrvatske i njenih građana i izbcili sa korita mnoge koji se tamo napajaju i mute vodu za vlastite interese, kao što se na utakmici protiv Turske borio Čorluka, Hrvatska bi bila zemlja sretnih ljudi. Čorluki treba sabor odati poštovanje na prvoj sledećoj sjednici i iztaknuti ga kao uzor političarima.

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
09:04 14.06.2016.

Ovo postaje opasno za Oreškovića. Sjećate li se kako su nestajali ugovori iz javnobilježničkih ureda devedesetih. Sjećate li se kako je Mikulić znao zdravstvene podatke Bulja (iako ih legalno nikako nije smio znati). Sjećate li se kako su oslobođene ubojice obitelji Zec zbog proceduralne "pogreške" tužitelja Vladimira Šeksa. Sjećate li se da je MOST rekao kako ih prate i prisluškuju. Nebih se iznenadio da Orešković odjedanput odustane od svog govora u Saboru zbog "osobnih" raloga. HDZ (ne cijeli, ali vodeće strukture, a tu poglavito mislim na Karamarka i Vasu) je isprepleten sa obavještajnim podzemljem (pa i kriminalnim skupinama) da je od njega svašta moguće očekivati. Nebi prvi put bilo da se ucjenama i prijetnjama pokuša spriječiti da nešto izađe u javnost ili naprotiv, da se dozna neka prljava tajna. Zato, ako Orešković progovori o svemu što zna (pa i o podacima iz SOA-e, jer sigurno nije tamo išao na kavu) letiće perije, naravno kao što rekoh, ako se usudi.

VL
NE
Neonacionalist
08:48 14.06.2016.

Nije me briga što će s kim i kako , žao mi je što je ovako ispalo ali eto šta je tu je nadam se ipak da će HDZ uspjeti sastaviti novu večinu , samo da nam se dogodi katastrofa u obliku povratka Milanovića na vlast jer jadna onda ova naša Hrvatska , jer imati SDP na vlasti u Hrvatskoj je isto kao da PLO ili onaj Hamas vlada Izraelom , da IRA vlada Britanijom , da Kurdi vladju Turskom i sl. jer ovaj današnji SDP je potpuno anacionalni i protuhrvatski .

VL
LA
Lavica7
09:39 14.06.2016.

Ne znam...isti Tim je do prije tjedan dana govorio da je sve good, da vladaradi, svi komuniciraju, dao podrsku Karamarku...da li je Tim lagao onda ilii ce sad lagati??? Trinaest sati je sutio u Saboru...zasto misli da sad ikoga zanima sto ce reci?!

VL
PE
PeroJoso
10:08 14.06.2016.

Jedna od rijetkih situacija di su novinari korektno izvjestavali, a svi istrupi stranackih predstavnika osim mostovih su bili tocni i korektni. Uz Karamarka i Oreskovic i Petrov moraju otici to je n e u p i t n o, zato sto su se prikazivali kao partneri u vladi ciji je i Karamarko clan. Kao partneri trebali su pricekati rezultate istraznog povjerenstva i nakon toga reagirati umjesto sto su se prikljucili sdp-ovoj hajci koji je u opoziciji i ukoliko ovo sve nije tocno moglo bi se reci da su pokusali d r z a v n i u d a r. Ukoliko pak znaju nesto vise od svekolike hrvatske javnosti o Karamarkovim aktivnostima i ljudima oko njega, a vjerojatno znaju, a to je doslovce nista, osim da su dvije tvrtke imale "poslovnu suradnju" onda lopovu drze lojtre. Oreskovic i Petrov su ili ucesnici d r z a v n o g u d a r a ili drze lopovu lojtre prikrivajuci pravu istinu i to ih cini nepozeljnima u politici u Hrvata za sva vremena. A za karamarka ukoliko je istina sve ono sto se pojavljuje po novinama pitanje je zasto je jos na slobodi, ako pak nije tako onda treba jednom cjelom nizu aktera suditi za v e l e i z d a j u.

VL
BA
balic
11:43 14.06.2016.

Postajete vise dosadni sa tim hadezeovskim pricama..Napali covjeka kojeg su sami doveli,blate ga i postavljaju drugog koji jednako kao ni Oreskovic nije izabran od naroda nit je politicar. Kojim pravom misle da >Maric moze a Oreskovic ne moze. Nisam ovca ni guska da bi Maricu ikad svoj glas dao ,ni hadezeu. Ovo sto Milinovci i Milosevic pricaju su samo spinovi kojima zele javnost omaniti,a kako su vecinom naivni oni ce povjerovati njihovim lazima .

VL
Avatar comparator
comparator
09:08 14.06.2016.

Bilo bi i red narodu reći što mislite jer nam nije jasno koga vi predstavljate.

VL
MA
macor
09:05 14.06.2016.

Ovo kanadsko cudo je vrlo dobro znalo skime tikve sadi.I samo ce dobiti ono sta je zasluzio.

VL
BB
bblc
08:23 14.06.2016.

Oreškoviću,nećemo pisati ni laži a niti istinu,samo se spakiraj i idi odakle si došao.Hvala i sretan ti put.

VL
BU
Bulaba
08:25 14.06.2016.

Kakve sad teškoće, pa Tim je još prije tri dana tvrdio da vlada super funkcionira, kako je sve bajno i krasno, kako sve štima, kako je sve good, good, good. Od kuda sad teškoće? Tako je tvrdio da je ii Karamarko fantastičan i da ima njegovu punu podršku, pa je priču promijenio kad su ga pozvali u SOA-u u tajnu sobu da mu valjda iz Amerike daju uputstva kako dalje, pa je promijenio priču. Eto, tako je to kad se previše družiš s lažljivcem Božom Petrovom.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
10:14 14.06.2016.

Ne znam so se ovaj blamira, pokusao sam ne ide, odoh ja, samo se blamira a svejedno ce ga Sabor smijeniti

VL
KN
knezevic3d
09:37 14.06.2016.

odite svi vise

VL
RM
rmd3
07:45 15.06.2016.

Bolje da pričaš na Kanadski bolje če mo da te razumijemo.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
09:32 14.06.2016.

Jedino sto cekam sutrasnju odluku povjerenstva, ako je Karamarko kriv onda HDZ treba da ga se rijesi I to odmah, kakovo glasovanje o nepovjerenju, a ako nije kriv onda netko drugi radi spinove. Cudno je da se ovaj kotac zakotrljaoo prije odluke povjerenstva.

VL
PI
pistaljka
12:16 24.06.2016.

Lakrdija od čovjeka! Idealna neznalica koja je spremna služiti novcu i neprijatelju - to je Orešković. Kratka neslavna karijera je iznjedrila šarlatana na hrvatskoj političkoj sceni. Sretan ti put - u Kanadu, Oreškoviću!

VL
KS
Ksantipa
14:17 14.06.2016.

Nije Tihomir Orešković nekakav Šonjo koji će bez obrazloženja i bilo kakvih dokaza napistiti vladu. On nije sam došso. Dolovce su ga doveli. Spasio ih je od potpunog debakla i pomogao da dođu na vlast. Sad bi ga jednostavno "obrisali" je je Karamarko ojačao. Čime to pita se narod. Zar se sa čovjekom moće loptati i po osobnoj potrebi ga koristiti. Sram vas bilo.Premijer je živio u pravoj demokraciji. Ne može vjerovati što ga je snašlo. Na isti način će "uništiti" Marića. Neće mirovati dok god Karamarko ne postane premijer. To će zasigurno biti na Sveto Nigdarjevo. Nema on sposobnosti, niti kompetencije za tu funkciju, a još uprljan raznim i različitim prljavštinama i nedopuštenom rabotom što je prikrivao velikim domoljubljem.

VL
GO
gocat
09:05 14.06.2016.

Orešković je smeće od čovjeka te mu treba zabraniti bilo kakvu vrstu javnog rada, rada za javno dobro ili bilo kakvo razpolaganje bilo kakvim oblikom "društvene imovine". To je propala ljudska duša jednako kao i Milanović ili Karamarko. Niškoristi, štetočine i zločinci. Jedina svrha u životu im je služiti gospodarima izvan RH.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.