Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaključci idući tjedan

Odbor za nacionalnu sigurnost završio nadzor policije i PNUSKOK-a zbog Linića

Slavko Linić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
27.06.2014.
u 08:24

Zaključke o nadzoru policije i PNUSKOK-a odbor bi trebao donijeti idući tjedan

Saborski odbor za nacionalnu sigurnost završio je nadzor policije i PNUSKOK-a u vezi s navodima bivšeg ministra financija Slavka Linića koji je optužio premijera Zorana Milanovića da je te institucije koristio da bi ga uhodio, javlja Novi list.

Odbor nije išao u SOA-u budući da je nadzor kojeg je inicirao Ivo Josipović već prije pokazao da nije bilo zloupotrebe, a zaključke o nadzoru policije i PNUSKOK-a trebao bi donijeti idući tjedan.

Cijeli članak čitajte ovdje

>> Linić: Pravi su razlozi moje smjene INA i kredit od 20 milijuna kuna tvrtki Mali biskviti

>> Linić: Izvješće me nije iznenadilo. Nikad nisam rekao da me pratila SOA 

>> Linića ispituju u Saboru: Tko ga je i zašto pratio?

Komentara 16

VE
vezana
08:53 27.06.2014.

Hvala dragom Bogu što ode i nikada se ne vratio...tolike štete za tvrtke sa svojim Šogunima u predstečajnim nagodbama gdje se igrao Boga koji odlučuje o oprostu novčanih dugovanja privatnih firmi, a u stvari ispalo da je radio vražja posla, nikada te nećemo zaboraviti za sve plaćene PDVe, izdane račune sa koje si praštao bez naše suglasnosti i volje, bezobrazan cinik. Ukoliko je nekome on bio popularan, sad je slobodan-NEKA SI GA UZME.

TT
trnci.trnci
08:57 27.06.2014.

Želim Liniću upornost u dokazivanju i spojnost i govorljivost Čićka. Njih dvoje u Bujici bi nam dali još zastrašujućih istina o samom vrhu kriminalaca. Linić je pokajnik, ali nije optuženik. ko bi njega štitio? Organi rade svoj posao bez bajića.

KA
kafka
10:05 27.06.2014.

Tako brzo!? To je dobro. . . . . . . . . . . . . . Pitam se zašto se s drugim slučajevima koje vodi DORH čeka godinama??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije