Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaključci idući tjedan
Povratak na članak

Odbor za nacionalnu sigurnost završio nadzor policije i PNUSKOK-a zbog Linića

Zaključke o nadzoru policije i PNUSKOK-a odbor bi trebao donijeti idući tjedan

Komentari 16

VE
vezana
08:53 27.06.2014.

Hvala dragom Bogu što ode i nikada se ne vratio...tolike štete za tvrtke sa svojim Šogunima u predstečajnim nagodbama gdje se igrao Boga koji odlučuje o oprostu novčanih dugovanja privatnih firmi, a u stvari ispalo da je radio vražja posla, nikada te nećemo zaboraviti za sve plaćene PDVe, izdane račune sa koje si praštao bez naše suglasnosti i volje, bezobrazan cinik. Ukoliko je nekome on bio popularan, sad je slobodan-NEKA SI GA UZME.

VL
TT
trnci.trnci
08:57 27.06.2014.

Želim Liniću upornost u dokazivanju i spojnost i govorljivost Čićka. Njih dvoje u Bujici bi nam dali još zastrašujućih istina o samom vrhu kriminalaca. Linić je pokajnik, ali nije optuženik. ko bi njega štitio? Organi rade svoj posao bez bajića.

VL
AJ
ajmo
11:26 27.06.2014.

Ranko Ostojič je čovjek opasnih namjera koji je postavio politički kadar na čelna mijesta policije te da u proteklom periodu Policija pokazuje izrazitu agresivnost koju nisam vidio od Milicije Jugoslavije. Moram priznati otkad je saborski odbor počeo nadzor da su malo kulturniji i manje agresivni to dokazuje da policiji treba stalni civilni nadzor.

VL
KA
kafka
10:05 27.06.2014.

Tako brzo!? To je dobro. . . . . . . . . . . . . . Pitam se zašto se s drugim slučajevima koje vodi DORH čeka godinama??

VL
Avatar navijač
navijač
09:28 27.06.2014.

Naravno da će utvrditi da nije kriv moći će mu se suditi tek kad ode s vlasti kao i Sanaderu.

VL
AL
alfa5
12:50 27.06.2014.

pa normalno je da ce ,,,istraga,,pokazati kako je sve bilo u skladu zakona ,,,pa tim institucijama upravlja tko,,,,josipovic i milanovic,,i oni su tim rade zajedno,,,pa niste valjda ocekivali kako ce priznati,,,linic se mora obratiti,,drugim institucijama,,,koje su neutralne europskim sudovima,,da bi dokazao to sve sto je naveo a ja mu vijerujem da ima u tome 99% istine,,,mislim na optuzbe prema milanovicu,,pa tko ce drugi znati ako ne linic za sve muljaze u kojima je naravno i sam ucestvovao,,,ali sve ce to izaci van kad tad,,,a onda,,,,remetinac ceka,,on ce biti u vijek tamo za njih

VL
DU
Deleted user
09:53 27.06.2014.

slavko sece po rijeckom korzu kao slobodan gradjanin.pravi kriminalci pogotovo iz bivsih vlasti su na robiji ,ili su odsluzili robiju ili gule krumpir za teske pronevjere...

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:56 27.06.2014.

A baš sam mislio kako više neće biti tekstova o Liniću....

VL
Avatar gabrijelsejtan
gabrijelsejtan
12:01 27.06.2014.

Ono pass a ono mu brat.

VL
Avatar Carrera
Carrera
10:38 27.06.2014.

ne vjerujem da je linić lagao i zato očekujem ostavku milanovića nakon objave rezultata istrage

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.