Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Splitu

Napadnut novinar i pisac Ante Tomić: Prijatelja mu udarili, a njemu oteli šešir

Ante Tomić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
01.04.2016.
u 00:10

Policija je otkrila i uhitila obojicu napadača

Ante Tomić, novinar i književnik, ponovno je napadnut u Splitu. Nakon "Pričigina" u Domu mladeži, u četvtrtak uvečer napala su ga dvojica huligana koji su ga isprva verbalno vrijeđali, oteli mu šešir i bacali ga. U obranu mu je priskočio prijatelj, na kojega su huligani i fizički nasrnuli. Lakše je ozlijeđen i pružena mu je pomoć u splitskom KBC-u. 

Policija je otkrila i uhitila obojicu napadača. Tijekom petka bili su u policijskoj postaji gdje se nad njima provodilo kriminalističko istraživanje.

Ovo nije prvi napad na Tomića. Lani ga je netko polio kantom s fekalijama, ali policija do danas nije otkrila počinitelja.

>>Ante Tomić govori o divnoj moći zbližavanja uz knjigu

Komentara 81

DU
Deleted user
06:01 01.04.2016.

Tomić je glavna ptica rugalica, rado s oba džona uklizava ad hominem u svojim napisima ili pak poziva na genocid (sjetimo se fraze: na stadion pa prošarati mitraljezom), tako da me ne čudi što je mnogima postao trn u oku. U javnosti se stvorio dojam da se radi o pjesničkoj duši koja slavi ljepotu voćke poslije kiše i da primitivni likovi nasrću na njega, a u zbilji - eh, dosta pročitati neku od njegovih kolumni da se uvidi da se Tomić specijalizirao za izrugivački i ponižavajući stil... Štoviše, šampion ad hominem novinarstva u Hrvatskoj. Nitko nije ustao u obranu onih prema kojima bi Tomić okrenuo svoj fiktivan mitraljez! Štono bi rekli njegovi "klasići" iz JNA - situacija se usložnjava.

IB
Ivan Brusić
02:09 01.04.2016.

Svojevremeno je na Hrt-u bila jedna dobra serija sa nazivom "Tražili ste - gledajte". Tomić se prečesto zaigra.

DU
Deleted user
00:54 01.04.2016.

Strašno, vijest je u rangu presude Šešelju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije