Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSOBA TJEDNA

Mirela Holy - odbačena, a drži ključeve Banskih dvora

Mirela Holy
Anto Magzan/Pixsell
27.09.2014.
u 19:40

Prema posljednjem istraživanju Crobarometra stranka Mirele Holy prestigla je SDP i sada je druga politička snaga u državi!

Nepovjerenje u politički establišment, posebno kod lijevo-liberalnih birača je ogromno. Unatoč svim procjenama da će se ORaH Mirele Holy već sada početi ispuhivati, to se uporno ne događa. I dalje rastu, a prema posljednjem istraživanju Crobarometra stranka Mirele Holy prestigla je SDP i sada je druga politička snaga u državi! Jači je samo HDZ.

Koliko ORaH još može rasti, može li se približiti čak i HDZ-u? Predviđanjima se više nije mudro baviti, u Hrvatskoj se očigledno događa dosad nezabilježen politički proces. Holy trenutno “drži” svaki peti glas birača! Kako sada stvari stoje Kukuriku koalicija može na parlamentarnim izborima čak i s nemalom razlikom izgubiti od HDZ-ove koalicije a da opet bude u realnoj prilici sastaviti novu parlamentarnu većinu pa onda i vladu. Ili kako nam je nedavno u polušali rekao jedan ministar i član Predsjedništva SDP-a: “Znaš kada ćemo raspisati izbore? Onog trenutka kada ORaH počne padati!”

Šalu na stranu, ali ako Holy i njen ORaH ne izgore prije izbora, ključeve Banskih dvora držat će odbačena ministrica zaštite okoliša. I recite da život ne piše romane.

>> Mirela Holy: Suradnja ORaH-a i SDP-a nije moguća

>> Koji su stvarni dometi Mirele Holy i njezina ORaH-a

Ključne riječi

Komentara 121

HR
Hrvatska3014
19:55 27.09.2014.

Žena koja u sred Kijevske krize ispali da bi Hrvatska ekonomija trebala bazirati suradnju sa Rusijom je hit gluposti. A vi novinari kada je već veličate osmislite to nešto po čemu bi mogla biti in, jer ona sama to ne može.

RE
retfala
19:53 27.09.2014.

ona priča o održivom razvoju,a sama je kao nuklearka...na njoj ništa nije prirodno,živo me zanima koliko kemije ima na sebi i kako izgleda bez šminke...

DU
Deleted user
19:56 27.09.2014.

Umjesto da je iza brave u Remtnicu za pokušaj nepotizma,mi joj dajemo ključeve za Banske Dvore,logično zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije