Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi kandidat?

Picula o kandidiranju za šefa SDP-a: To nije isključeno

Tonino Picula
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
16.06.2014.
u 17:51

Picula smatra da su Milanovića na rekonstrukciju potaknuli politički razlozi

Tonino Picula gostovao je u emisiji Hrvatska uživo gdje je na pitanje je li SDP već izgubio parlamentarne izbore, odgovorio kako se nada da nije.

  Mi smo na Glavnom odboru ustanovili kako je postignuta kritična masa da se razgovara o  programima koji se trebaju ostvariti, dok ne mogu reći da se skupila i kritična masa za preispitivanje vodstva.  Za političko vodstvo stranke, mogu samo reći kako mu je upućen svojevrsni žuti karton  rekao je Picula.

   U sili problema koje morate rješavati, često se morate prilagođavati te ste na udaru brojnih pritisaka. Često se može dogoditi da pritom izgubite interese onih kojih su vas izabrali. Mislim da bi Milanović u komunikaciji unutar stranke trebao biti taktičniji te da bi trebalo biti više dijaloga između onih koji ne dijele isto mišljenje   rekao je Picula.

Picula smatra da su Milanovića na rekonstrukciju potaknuli politički razlozi.

Na pitanje moguće suradnje SDP-a i ORaH-a Picula je rekao kako mu se čini da je to možda perspektivna koalicija, no neke druge bi možda bile i bolje.

 Ovoj Vladi i vodstvu stranke treba još dati priliku da odrade programe, a ako nezadovoljstvo dosegne vrhunac, želio bih biti među onima koji će pokušati vratiti povjerenje u SDP

Na pitanje postoji li mogućnost da Komadina u njemu dobije protukandidata na izborima za šefa stranke, rekao je:  To nije isključeno.

 - Komadina je rekao da želi biti lider SDP-a, no ne želi ući u izvršnu vlast dok bih ja u slučaju da se kandidiram za predsjednika SDP-a, želio biti i predsjednik vlade.

>> Tonino Picula: Ja sam spasio SDP od potopa

Komentara 30

KN
knezica
19:27 16.06.2014.

Koga vi više zanimate osim vas samih i vaših osiguranih obitelji.

SE
sestrićna
18:53 16.06.2014.

navodno milančeta traži real madrid..čekaju se samo prvi izbori pa da ode bez odštete..

BA
banini
19:07 16.06.2014.

Taj nije mogao vodti niti Veliku Goricu, a vodio bi vladu, stranku i državu. Dajme naj me !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije