Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV OBZOR

Milan Kujundžić: Jadranka Kosor ne treba se ni kandidirati

'30.03.2012., Zagreb - Izborni stozer Milana Kujundzica, kandidata za predsjednika HDZ-a na unutarstranackim izborima. Milan Kujundzic odrzao je izvanrednu tiskovnu konferenciju. Photo: Marko Prpic/PI
Marko Prpic/PIXSELL
04.05.2012.
u 17:47

Za Obzor pišu i Milan Ivkošić, Borislav Škegro, Goran Milić, Ivana Simić Bodrožić, Branimir Pofuk, Denis Derk i Ivica Prtenjača

– Ljudi su revoltirani jer su morali iz straha u Zadru, Vinkovcima i još ponegdje dizati ruku za tzv. javnu potporu jednom od kandidata. A zapravo ga neće podržati u tajnosti glasanja – tvrdi kandidat za predsjednika HDZ-a i ravnatelj zagrebačke bolnice Dubrava Milan Kujundžić u subotnjem Obzoru. Aktualnoj predsjednici stranke poručuje kako bi, da je na njezinu mjestu, postupio dostojanstveno i ne bi se ni kandidirao. Ovaj ambiciozni liječnik, kojeg politički analitičari svrstavaju u desno krilo stranke, smatra kako istinski reformisti HDZ-a mogu biti samo prof. Prgomet i on jer "nisu bili u strukturama stranke, u Vladi, ni u procesima koji su, nažalost, HDZ pribili na stup srama".

U Obzoru pročitajte britku analizu prof. dr. Mirjane Kasapović o tome zašto su važni stranački izbori, intervju s ministrom poduzetništva Gordanom Marasom te dokumentirano svjedočanstvo operativca Udbe Ilije Stanića o tome kako je ubio ustaškog generala Maksa Luburića. Saznajte tko su četvorica, među 5100 zatvorenika koliko ih je trenutačno u Hrvatskoj, koji studiraju iza rešetaka.

Za Obzor pišu i Milan Ivkošić, Borislav Škegro, Goran Milić, Ivana Simić Bodrožić, Branimir Pofuk, Denis Derk i Ivica Prtenjača.

Cijeli Obzor pročitajte u subotnjem izdanju Večernjeg lista.

Komentara 42

BA
baza
18:18 04.05.2012.

Počelo se muljanjem u središnjicama, lupanjem bocama po glavi..da bi sad došli u fazu ucjenjivanja i zastrašivanja Kako je HDZ krenuo, uskoro će se i pucati Milošević je od svih kandidata najnormalniji..

BO
božidarRH
18:05 04.05.2012.

evo neka pametna i od kujundžića....naravno da nije trebala...ne znam kako će ona podnijeti taj poraz

Avatar GLAVNISUDAC
GLAVNISUDAC
18:19 04.05.2012.

najpametnije bi bilo dasami ukinu HDZ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije