Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jurković: Lička policija sposobna održati stanje sigurnosti na cijelom području

hrv-jurko-txt.jpg
import
19.04.2006.
u 10:20

GOSPIĆ - Načelnik ličko-senjske Policijske uprave Željko Jurković izjavio je danas kako je "ličko-senjska policija sposobna održati stanje sigurnosti na cijelom području te policijske uprave pa tako i općine Donji Lapac na vrlo zavidnoj razini i na zakonski utemeljen način".

Jurković je to izjavio Hini na pitanje stoji li informacija koju donosi današnji Večernji list da je ličko-senjska policija zatražila pomoć iz Zagreba u većem broju policajaca za službu na području Donjeg Lapca gdje je prije par dana zabilježen incident u kojem je u jednom ugostiteljskom objektu provocirana i fizički napadnuta policijska ophodnja.

"Hoće li prema potrebi službe policija na bilo koje područje, pa prema tome i u Donji Lapac, uputiti pet policajaca više iz Gospića ili nekog drugog mjesta to je stvar organizacije posla", rekao je načelnik Jurković.

Večernji list danas je na naslovnoj stranici objavio kako je zbog "nemira" u Donjem Lapcu "lička policija zatražila pomoć" te da "Zagreb šalje pojačanje".

Iako policija u svom u priopćenju u ponedjeljak nije navela nacionalnost sudionika incidenta, mediji pišu kako su policajce hrvatske nacionalnosti noću u 2 sata u ponedjeljak u lokalu Trokadero napali mladići sprske nacionalnosti.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije