Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada

Hrvatska je na izbjeglice dosad potrošila najmanje 27,7 milijuna kuna

izbjeglice
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/15
28.10.2015.
u 15:50

Hrvatska je dosad na prihvat, smještaj, hranu, piće, lijekove i medicinsku skrb izbjeglica i migranata potrošila najmanje 27,7 milijuna kuna

Hrvatska je dosad na prihvat, smještaj, hranu, piće, lijekove i medicinsku skrb izbjeglica i migranata potrošila najmanje 27,7 milijuna kuna.

Toliko će, naime, Vlada na sutrašnjoj sjednici iz proračunske zalihe uplatiti na račun MUP-a (pet milijuna kuna), Ravnateljstva za robne zalihe (5,1 milijun kuna za prehranu i smještaj), Ministarstva zdravlja (14,16 milijuna kuna za zdravstvenu skrb pruženu izbjeglicama) te Državne uprave za zaštitu i spašavanje (3,41 milijuna kuna).

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza.

>>'Odmah počni s pripremama za postavljanje ograde na granici s Hrvatskom'

>>'Spremni smo podignuti ogradu na granici s Hrvatskom'

Komentara 20

Avatar juricamesko
juricamesko
16:15 28.10.2015.

jučer Ostoja Ranković na ovom portalu kaže da se do sada potrošilo 70 milijuna kuna i da će svima sve biti isplaćeno do petka.znači da je to utvrdio po nekakvim računima i fakturama a ovi sada lupaju o 27,7 milijuna kn. tko ti koga laže. znamo samo da narod plaća sve. a oni kao pijani milijunaši troše li troše a pola im naroda gladno.

OS
osica
16:04 28.10.2015.

A hoće li to netko Hrvatskoj vratiti i kada ?" Proračun je naš a ne vaš"

IV
ivanpetrovic1
16:22 28.10.2015.

za izbjeglice se ima , a za hrvatsko zdravstvo i školstvo nema, postojecu vlast treba promjenit što prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije