Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak:

HDZ i Most se ponašaju poput razmažene dječice

Ivan Vrdoljak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
13.03.2017.
u 11:49

- Ljude stvarno ne zanimaju međusobni sukobi političara i njihovih ega - kazao je Vrdoljak.

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak smatra da je najnoviji sukob u vladajućoj koaliciji, slučaj ministra Kovačića, zoran prikaz nesnošljivosti u odnosima HDZ-a i Mosta, izvijestili su iz HNS-a. 

- Titanik Vlada ne pronalazi vrijeme za rješavanje ključnih problema hrvatskog društva, poput reforme obrazovanja, problema s plinom ili otkupa INA-e. Slučaj Kovačić još jednom pokazuje da su postali taoci lokalnih izbora. Ljude stvarno ne zanimaju međusobni sukobi političara i njihovih ega - kazao je Vrdoljak te dodao kako Vlada odgovara "za četiri i pol milijuna života ljudi koji vole ovu zemlju i koji jako ne vole da se vladajući bave međusobnim optužbama i time tko je na koga ljut, i da se ponašaju poput razmažene djece.

U HNS-u smatraju da HDZ i Most ne "igraju za isti tim" i dobrobit Hrvatske te da će se njihova "Titanik Vlada prije ili kasnije zabiti u santu leda".

>>Kovačić: Nisam došao da bih lovio vještice i kidao glave nepodobnim službenicama

>>Tko su pravnice zbog kojih je Kovačić navodno prijetio ostavkom?

>>Petrov: Kovačić ima podršku Plenkovića i Mosta. Đakić je ostao sam u neargumentiranom prozivanju

Komentara 19

AM
AMD------------------------
11:52 13.03.2017.

dok je ovaj na javnoj sceni i u politici nema zdravoga drustva u hrvatskoj.

VE
verica2
11:52 13.03.2017.

Je li netko možda pomislio da se neće oglasiti u Večernjem?

DE
dedač
12:12 13.03.2017.

nemoj samo ti komentirati (ne znam tko daje i zašto toliko medijskog prostora) jer od tebe-(razdjeljnici za koje treba plaćati pretplatu godišnje 100 kn,pljuc ) i tvojih pajdaša-jakovina,superhik,maras grčić-vaše sposobnosti već viđene u prošle 4 godine. bolje se pokri ušimaa i jedi krafne da imaš opravdanje zašto ti je bijelo ispod nosa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije