Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

HDZ će rušiti Vladu ako Most ne raščisti sa SDP-ovim kadrovima u policiji

Naslovnica
Foto: VL
1/2
07.05.2016.
u 00:01

Iz Mosta odgovaraju da ih se ne može zastrašiti ucjenama.

Tomislav Karamarko neće više dopustiti eksperimentiranje s policijom i jedino smjene u MUP-u i raščišćavanje sa SDP-ovim kadrovima, koji i dalje rade na čelnim pozicijama u policiji, može “spasiti” Most da i dalje ostane na vlasti u partnerstvu s HDZ-om.

Drugim riječima, HDZ je spreman rušiti Vladu ako se u sustavu policije ne uvede red i ako se na čelne pozicije u ravnateljstvo policije i PNUSKOK-a ne dovedu kadrovi za koje će HDZ, a ne samo Most, smatrati da su kompetentni i kvalitetni. Ultimatumi su to koje Tomislav Karamarko, šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade, neslužbeno doznajemo iz više izvora, iznio u četvrtak na sastanku čelnika HDZ-a i Mosta koji je trebao biti redovita koordinacija dviju opcija na vlasti.

Karamarko je, prenose nam naši sugovornici, potegnuo i pitanje Ine, zbog koje ga je nedavno prozvao Božo Petrov tražeći da započnu pregovori s mađarskim MOL-om jer u HDZ-u smatraju da postoji mogućnost gubitka arbitraže (postupak između Vlade i MOL-a u vezi s Inom), što bi značilo odštetu MOL-u od nekoliko milijardi kuna.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote ili prelistajte u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Intervju premijer Orešković: Ja odgovaram za ovu Vladu i ne mogu mi govoriti što da radim

>>Vlasnik Vujnovac: PPD je tvrtka s najvećim rastom

>>Kaptol: Opus Dei nije nikakva crkvena mafija i nema utjecaja na politiku

>>Milan Ivkošić: Dok Hrvatsku pljačkaju, Orešković, Karamarko i Petrov gađaju se mobitelima

>>Što će biti s Rijekom osude li Volpija za utaju poreza?

Foto: VLm

Komentara 57

DA
darkohorva
23:09 06.05.2016.

Dao sam glas HDZ-u da maknu sdp-ove kadrove iz MUP, apisa, porezne i to od njih i očekujem! Pnuskok je praktički Milanovićeva privatna policija koja štiti mutne poslove Zorana Milanovića te Kreše Milanovića i njegove ekipe.U poreznoj se Krešo Milanović gotovo udomaćio zadnje četri godine, sad u ovoj aferi s zlatom je policija zaustavila istrage koje vode do tvrtki za koje Krešo lobira. Pun mi je kufer nedodirljive Milanovićeve hobotnice . HDZ ima veliko članstvo i stabilno biračko tijelo i dosta je više da nas mediji i razne interesne grupe ponižavaju. Neće nas HDZ-ovce ta ljevičarska udbaška stara hobotnica nikada uništiti

TH
than
01:02 07.05.2016.

Obicne ucjene... Neka sruse vladu, jer ova vlada je uzasna i beskorisna...

DU
Deleted user
01:31 07.05.2016.

Rušite ak imate mud......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije