Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petar škorić:

'Crveni zmaj bljuje vatru, Jurjeviću se priviđaju ustaške zmije'

Petar Škorić
Ivo Čagalj/ PIXSELL
07.01.2013.
u 14:27

Jurjević je, uz Castra, najdugovječniji živući komunistički lider u svijetu, rekao je Škorić

Nastavlja se prepucavanje HDZ-a i SDP-a. Prvo je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko aktualnu vlast nazvao crvenom peronosporom pa je Marin Jurjević, predsjednik splitskog SDP-a, uzvratio da je HDZ crna politička kuga. Sada se priopćenjem javio Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, koji je Jurjeviću poručio da je, uz Fidela Castra, najdugovječniji živući komunistički lider u svijetu.

– Uspaničenost druga Jurjevića posljedica je strmoglavog pada rejtinga SDP-a. Da bi prikrio stvarno stanje, Jurjević je opet posegnuo za oprobanom metodom ideološkog ocrnjivanja političkih suparnika pa mu se, slično kao i svojedobno predsjedniku Josipoviću, priviđaju nekakve "ustaške zmije" – poručio je Škorić.

– Dok crveni zmaj nemilosrdno bljuje ideološku vatru iz svih sedam glava: Milanovićeve, Jovanovićeve, Opačićkine, Stazićeve, Borzaničine, Antičevićkine i same Jurjevićeve; Hrvatska pod njihovom vlašću doživljava potpuni gospodarski, socijalni i općedruštveni kolaps – zaključio je Škorić.

Dodao je da cijela vlada odlazi na skijanje ili putuje u Dubai, a u SDP-u jedino Marin Jurjević nešto radi, nastavljajući svoje povijesne bitke, od Užica do Meksika, pokazujući time da mu nijedan katolički i državni blagdan nije svet.

Komentara 83

CA
campa
19:24 07.01.2013.

Bilo bi lijepo da priznaju da su isti jedino što ih razlikuje su parole i znakovlje.

ZE
zemunikb
14:54 07.01.2013.

nisu dugo na vlasti, a već su za sve krivi, a zločini iz prošlosti pa i ove friške nemaju predznak rade ih ljudi samo jedni počinju prvi pa daju materijala onim drugim, jer drugi imaju nekakav izgovor dok prvi ga ne mogu nikako opravdati...

MC
mcmarko
16:22 07.01.2013.

hvala sdp-u što ovi probisvjeti iz hdz-a slobodno hodaju. neizmjerno im hvala. a karamarko se oglasi nakon što tema prođe nekoliko dana jer prvo moraju nešto napisati, pa onda naučiti čitati, i onda javiti svima da želi nešto reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije