Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera diploma

Milijan Brkić ponudio ostavku, Karamarko: Pričekat ću do odluke Upravnog suda

Karamarko i Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
29.03.2014.
u 18:28

Tajnik HDZ-a zatražio je od predsjednika stranke Tomislava Karamarka da ga razriješi

Nakon što je Milijan Brkić u Osijeku dao izjavu kojom je nagovijestio mogući odlazak s dužnosti glavnog tajnika HDZ zbog afere s poništavanjem diplome, dobili smo pouzdanu informaciju da je Brkić uistinu i podnio ostavku i zatražio od predsjednika stranke Tomislava Karamarka da ga razriješi.

Predsjednik HDZ-a Karamarko nekoliko minuta prije početka svečane sjednice obilježavanja osnivanja HDZ-u Solinu potvrdio je za Večernji list tu informaciju i izjavio:

- Istina je da je Milijan Brkić želio dati, odnosno ponudio mi je ostavku na dužnost glavnog tajnika HDZ-a. No s odlukom o njenom odbijanju ili prihvaćanju odlučio sam pričekati do konačne odluke Upravnog suda. Za to postoje brojni razlozi, a o nekima je i vaš list pisao, osim toga, nikada ne komentiram postupke koji su u tijeku pa tako i u ovom upravnom postupku za kojega se nadam da će biti brzo riješen.

Brkić je iz Osijeka, gdje je kao povjerenik osječko-baranjskog HDZ-a došao na izbornu skupštinu, izjavio:

– Ako na bilo koji način budem smetao HDZ-u na njegovu putu uspjeha i povratka na vlast, sigurno neću biti smetnja i u dogovoru s vodstvom stranke ću se maknuti. Stranka ne ovisi o meni. Ali budite sigurni, s Brkićem ili bez njega, HDZ ide ka pobjedi na svim budućim izborima – poručio je.

Upitan o “ratu” s ministrom Jovanovićem, Brkić je rekao da “on ima nekakav problem sa samim sobom, al’ neka mu Bog da zdravlja i sreće. O ovoj temi sve sam rekao, epilog će biti na Upravnom sudu, a sve sudske odluke ću poštovati”.

Komentara 98

DO
doktorica
18:50 29.03.2014.

već su dosadni sa tom temom,svaki dan neka afera,samo da se narod zabavlja,umjesto da se bave sa standardom i zapošljavanjem.Izgleda da u ovoj državi samo dobro žive odvjetnici(kojima na ruku idu afere)i sudci.Pa dosta nam je tih igara....

Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:26 29.03.2014.

Gadi mi se sve ovo oko Vase. Više ga ne komentiram: Pa zar mi u HR nemamo važnijih problema ?? Jel se itko upitao kada će pojeftiniti kruh, meso, šećer, brašno i ostale kućne potrepštine da običan čovjek može preživjeti u mjesec dana ????. Ma taj gad nije dostojan da ga uopće komentiramo. Ima paprike za slijedećih 15 godina. Pozdrav svima........

Avatar think pink
think pink
18:37 29.03.2014.

ne mogu se odlučiti koji je od ova lika nakaradniji - onaj koji prepisuje diplomski (i to prepisuje sa tipfelerima), ili onaj koji to ne osuđuje, nego čeka odluku suda???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije