Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOKIA X2

Microsoft predstavio svoj prvi smartphone s Androidom

Nokia X2
Foto: Nokia
1/3
24.06.2014.
u 17:30

Nokia X2 dolazi na tržišta u srpnju po cijeni od 99 eura

Microsoft je danas predstavio svoj prvi smartphone s operativnim sustavom Android, Nokiju X2. Microsoft, koji ima vlastiti OS Windows Phone, finsku je tvrtku preuzeo u travnju.

Novi uređaj iz serije povoljnih smartphonea X krasi dizajn karakterističan za Nokiju, s maskama u crnoj, bijeloj i jarkim bojama kao što su narančasta i zelena. X2 ima display ClearBlack od 4,3 inča, veći od prethodnika X, stražnju kameru od 5 megapiksela s blicom i autofokusom te prednju kameru od 0,3 megapiksela, dvojezgreni procesor Qualcomm Snapdragon 200 od 1,2 GHz, 1 gigabajt RAM-a te prima dvije SIM-kartice.

X2 također dolazi s Microsoftovim aplikacijama kao što su Skype, Outlook.com i OneDrive s 15 GB prostora, a ostale aplikacije dostupne su u Nokia Storeu. Novost u odnosu prethodnika je i "home" gumb uz postojeći gumb za povratak unazad.

X2 bi se trebao pojaviti na svjetskim tržištima u srpnju, i to po cijeni od 99 eura prije poreza.

 

>> Nema više Nokie. Odsad je zovite Microsoft Mobile

>> Nagrađujemo najbolji navijački ˝selfie˝ mobitelom Nokia Lumia 520!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije